Како мислиш ако нешто има? Па има! Кажа кафен исцедок и мали болки во кичма. Ако почне обилно крварење веќе ќе биде касно за реагирање.
I jas isto taka praviv test pret da dobijam taka pokaza i bremena bev posle go povtoriv testoto po 5 dena pokaza uste poveke crveno ama za zal abortirav
Жал ми е Ви благодарам ќе почекам ако ми доцни пак ќе правам тест, се надевам сите ќе си ги дочекаме сакани две цртички
Здравоо...да прашам многу ме болат градите мислам дека сум во овулација дали е од тоа или можно е да сум бремена имам исцедок проѕирен и растеглив и сум збунета да не сум бремена случајно Plss helpp
А гинеколог да посетиш? Вчера прашуваш дали си бремена, денес дали си во овулација. Градите болат и при менструација, и при овулација и при бременост. Ние како да знаеме што ти е?
Вади гравот. Овде и на гравчиња се гледа. @Besafe а тест да си купиш?. И тоа баш од тој со име како никот твој
i jas si mislev taka no eve mi ja vesterkata dojde pred 5 min.za zal....a tolku me ponese euforija sepak blagodaram na odgovorot
Здраво сакам да прашам 5 дена пред да добијам имавме незаштитрр однос, добив кога требаше јас точно секој месец ист датум добивам, но мене менсттуација максимум до 3 денс претходно ми траеше а сега еве веќе 6 дена речиси кога одам во тоалет само вака нема ? Дали може циклус да се поремети мислам дека бременост не е
Zdravo pravev test za bremenost prvior bese pozitiven vtoriot negativen bev na ginekolog mi rece nema nisto a mu gi objasnyvam site simptomi vika da napravime test preku krv i beta hcg mi izl poz 40 mi pokaza pa mi rece za 1 nedela da odam dali ima nekoj iskustvo da mi kaza dali posle e ostanal bremena
Здраво девојки ! Денес е 4ти ден како ми касни, а немав некои симптоми позначајни, освен болни грчеви во јајниците, посебно десниот, дури и ногата ми е како истрпната. Направив тест и ми излезе ПОЗИТИВЕН после повеќе месеци обидување. Е сега, дали се тие болки во стомакот и јајниците нормални, гиник. ми е на одмор, дури во Понед се враќа. И дали треба да го повторам тестот, прв пат земам од овој Laboquick ?
Ако бил позитивен тестот честитки. Сите наведени симптоми се нормални за рана бременост слични како за добивање. Не се плаши и да е тука Др рано е за ехо. Мене ми доаѓаше на 24-25 дена, тестот го направив 32 ден од циклус после 1 недела каснење на мензис, а после една недела од тестот, значи скоро 40 ден бев на Др и не ме прегледа на ехо само бета испитав. Тек околу 6 недела бременост, пак бета ми препорача да испитам и тогаш ми беше првиот преглед кога слушнавме и срценце. Еве го сега 9 месец ближиме. Со лесно.
Ти благодарам.. Мене апликацијата ми покажува 5та недела, таман следната недела се надевам Док. ќе може да утврди... Со лесно и тебе ❤