А имаше проблем со забременување? Колку време се обидувате? Извини вака што прашувам, јас имам полицистични јајници
Cekam rezultat pak za 1 nedela a eden test mi bese poz eden negativen na eho nisto a betq 39 1 mesec probuvaame
Доколку плодот правилно се развива во рана бременост бетата се дуплира на секои 48 часа . Се најдобро
Devojki dali testot na urina e tocen 30 dena posle odnos denes go pravev sabajle izleze negativen no me boli ednata grada mozno li e da ne e tocen..
Вака не сакам да те плашам ама тоа што си имала позитивен па негативен тест на урина и бета од 39 единици мене ми изгледа дека е биохемиска бременост . Би те советувала утре да направиш контролна бета нема зошто да го чекаш ехото за една недела . Доколку бетата расте е добар знак а доколку паѓа значи мојата претпоставка е за жал точна . Да не бидеш во неизвесност цела недела подобро според мене е да постапиш така .
Здраво на сите,нова сумногу на форумот,би сакала да прашаму нешто. Вака требаше да добијам на 17.07правев тест втората линија се појави ама ептен бледа бев на вагинално ехо немаше ништо, правев испитување преку крв хцг ми е 52.2 докторот ми рече дека е позитивно за една недела на ехо а имам чуство како да ќе ми дојит секој момент некој со слично искуство?
Мислиш на 17.07? 9 дена ти доцни веќе би требало да се види точката на ехо. Не би да те плашам ама бета под 100 не е во ред, за 2-3 дена направи си проверка пак,ако се дуплира ќе биде се ок.
Да на 17.07,на ехо бев на 22.07 на 5-от ден од доцнењето а инаку градите многу ме болат,се надевам дека се ќе биде во најдобар ред во Среда сум на ехо повторно
Здраво, последната менструација ми беше од 10ти до 15ти јули. Потоа имав однос на 17ти и 19ти. Денес и претхосните два теи дена забележувам кафеав чуден исцедок, но не на гаќи туку по уринирање на тоалетот го завележав. Следна менструација ми е на 11 август според апликацијата. На што може да укажува тоа?
Најдобро е да одиш на гинеколог, може имаш некоја инфекција. Не можеме ние тука ништо за сигурно да ти кажеме.
Здраво девојки после цел месец каснење направив тест и позитивен е . Земав суре чек ,. Го направив сабајле со првата урина и не почекав ни 2 минути го отворив 2 те цртички беа . А на тестот пишува резултат за 5 минути или нема врска тоа ?