@Pincpanter Прашањето ти е во темата "Дали сум бремена. Да ти беше поставено прашањето за ехото само, ај ок. Ќе добиеше одг после колку време. Ти објаснуваше за односите. Затоа јас ти кажав дека не можеш да си бремена. Ако погледнеш колку пати сум пишала низ темиве ќе видиш дека не пишувам за слава и лајк Едит.. дали си бремена си прашувала и во другите теми. И таму те читав. Затоа така ти одговорив. И тогаш си добила одговори од членките. @naturallmess неинформираност до степен да мислиш дека без да сврши во тебе можеш да останеш бремена ,за тебе е нормално? Жалничко е малку до толку да не се знае. Се учи на училиште тоа, истото е достапно и на интернет. Треба само малку да се потруди. На форумиве секој сешто пишува, што ќе биде ако на се веруваме..
Кога ја спомнавте возраста. Нема сигурно 30 годишна девојка да поставува вакви прашања. Далу сум бремена...ми сврши на стомак? Е за ова да се информираат. Ако се останувало бремена без свршување внатре, до сега 100 деца ќе родев.
@Kate Rina 93 @SummerGirl не ми беше во план да отварам дискусии и да реплицирам на муабети кои ниту имаат крај ниту имаат вредност , само начинот и пристапот кој го имаат 60% од членовите на форумов и желбата да се прикаже поголема вредност и да се навреди некој друг не е за пофалба ..... има МНОГУ неинформирани и збунети и на крајот на краиштата ви кажав не мора да се реплицира на такво мислење доколку тебе те фрустрира тоа што членката прашува глупаво прашање, ама ете ти си подзастанала и си пишала коментар кој не е баш со соодветен тон , а мене не ми се допадна и тоа е тоа .... бидете ми поздравени
Девојки здраво. Може ли мислење или да споделите ваши искуства. Последен циклус ми беше на 06.07 а со сопругот се обидуваме веќе некое време за второ бебе, околу 29.07 направив тест ми излезе т линија бледа ама после 1час( го сметам за негативен дека не во привите 10 мин.). На 31.07 отидовме на одмор и таа вечер добив(така мислев) и ми траеше само два дена( за интезитет не можам да кажам затоа што се капев и не можев да забележам разлика). Завчера нешто ме копкаше тоа што ми траеше толку кратко и направив тест на кој ми излезе бледа линија. Вчера повторно направив тест и излезе малку потемна од претходниот но сепак е бледа. Можно ли е да сум имала имлантациско крварење и сега да сум бремена.
ве молам кажете ми дека ова е добар знак многу сум возбудена дека е бледа линијата или и тоа важи? ми касни 5 дена
Бремена си. Можеш да си направиш тест преку крв за да видиш која недела си точно. Јас дознав веднаш штом ми задоцни, а на преглед бев 2 недели подоцна, кога слушнав и срце