Јас забременив и покрај таблета Норлево . Еве го син ми , шест години ќе прави во Март . Норлево пиев по 12 часа од ризичен однос . Тоа е што е , друг пат внимавајте повеќе . Наравоучение : И да е заштитен однос , ејакулација строго надвор .
zdravo sakav da prsam na 4 oktormvri mi zavrsi menstruacija no ovite denovi osekam bolka vo dolniot del na stonakot mozebi deka zaldi vremeto ili sum vo ovulacija ne mozev da najdam sodvetna tema pa zatoa ovde pisav ako znae nekoj
Zdravo jas povtorno posle rizicen odnos vo petok ispiv Norlevo imav mali bolki vo petokot i posle dva dena nisto vcera i denska imam golemi bolki vo stomakot i custvuvam zamor treba da dobijam ja 9-10 i neznam sto da prasam ve molam za sovet neli trebase porano da dobijam od apcinjata ili moze i da docni
Може порано или подоцна од очекуваното за 2-3 дена. Ако касни повеќе од 5 дена, направи тест за бременост.
Не мора да значи дека порано или покасно ќе ти дојде. Апчето што си го испила е хормонски шок за организамот и на тоа ако додаваш стрес и цело време анализираш болки и симптоми секако ќе ти доцни.
@Ceculka Со лесно Каj мене за разлика од Jана06 на 5+4 не се гледаше на ехо ништо.Бетата тоj ден ми беше 334. На 6+4 се се гледаше бременост но сеуште немаше срцева акциjа.Сакам да ти кажам дека зависи од тоа дали е порано или подоцна зачнато,но кога и да е к'е си видиш зрно гравче и слушнеш срценце
Здраво девојки имам голем проблем, имено обично добивам на 28 до 33 дена најчесто 31 но прошлиот месец малку ми подзакасни и ми дојде на 37 ден овој месец пак ми е ден 37 а сеуште немам добиено, од време на време имам болки во стомакот и чудно се чуствувам. Инаку месецов имав само неколку пати секс во кои беше со кондом на почеток малку без нормално без да сврши такво нешто не се случило 100%. Во план ми е да направам тест и ми ствара голем стрес. Дајте некој совет ве молаааам дали сум бремена или се работи само за каснење. Дали мора да сврши внатре за да се остане бремена колку што знам?
Не би требало да се работи за бременост но сепак направи тест за да си знаеш на што си. Но штом користите кондом,користете го како што треба од самиот почеток за да не паничиш потоа.