Zenski sakam da ve prasam dosta bolka imam doli vo jajnicite nisko i od dvete strani, grbot isto taka me boli vcera imav i nekoe isceduvanje belo, taka ligavo i gradi me bolat, dali e znam na toa sto treba da mi dojde za nekoj den ili se dolzi na bremenost! Dq napomenam imame nezastiteni odnosi, no ne uste e rano za test
Мене исто така ми беше. Ме болеше стомак ко секој момент да ќе ми дојде. А исто имав и таков исцeдок. Kога ти е термин за добивање?
Zavisi kaj kogo.Ako ja zememe za primer sestra mi i te kako e vozmozhno.Taa imashe redoven ciklus tochno na datum.No eden mesec ne i dojde otide na ginekolog mislej ki deka ja fati menopauza(togash imashe 36 godini)izleze deka e bremena 14 nedeli(poiskusnite neka kazhat koj mesec e toa)sega ima kjerka od 3 godini.
Зенски дајте мислење Пиев јаз таблети сами 2 недели но ги прекинав не се чувствував баш добра бев некако исцрпена бев во гин. И ми даде фолна киселина да пијам но еве веќе 2 недели ме болат градите исто како пред добивање синоќа неможев да спијам цела вечер од болки на половината исто ме болеше стомакот за градите да не кажувам многу ме болат вчера напраев тест беше негативно а секако има време за тест но чисто од радозналост направив мислев да не ке покаже нешто што мислите дали има шанса за бременост или што може да е ☹☹☹
Незнам што да кажам, мислам дека малку време си ги пиела. Ако грешам нека ме поправи некој. Оди редовно на гинеколог и советувај се со доктор што треба да правите понатаму
Кога треба да добиеш? И какви симптоми имаш? Најчесто симптомите се јавуваат подоцна околу 7ма недела
еве веќе 2 недели ме болат градите исто како пред добивањесиноќа неможев да спијам цела вечер од болки на половината исто ме болеше стомакот за градите да не кажувам многу ме болат треба да добијам 13 ... што значи има уште мн време ... да бидам по директна имав однос на 3 ден од менс и после 2 дена почна градите ..
Сега ти се плодни денови. Симптомите ти се од психа. Имајте односи на два три дена и не се оптеретувај со барање симптоми.
Добро можда од психа но градите ме болат и тоа не е д психа имам болка но добро сепак ке видиме иначе фала на совет поз
Девојки, со дечко ми имавме однос денот кога ми беше овулацијата пред 10 дена , прво беше без кондом помалку од минута после стави кондом. Е сега од вчера ме болат градите и јајниците по малку, а треба да добијам на 1ви значи во петок и ме интересира дали е поради тоа што треба да добијам за некој ден или се можни симптоми на бременост? Исто така дечко ми вели дека пред да имаме однос бил да уринира. Што мислите?