девојки здраво ) со дечкоми имаме секој пат заштитен однос.. но понекогаш од занесеност без.. али секогаш било кратко.. и ниту еднаш не се случило да сврши али ме фаќа паника..дали има некакви шанси.. деновиве имам симптоми дека ке добијам,а и треба да добијам некаде 3ти 4ти. мн ме фаќа паника.. некаков соет.. ? позз и фала однапред )) <3
Почекај да дојде 3-4 ти ако не добиеш тогаш паничи, нема потреба сега едит: и не нема шанси, освен ако не сте имале повторен однос
ако не сврши во тебе нема никакви шанси да си бремена, освен ако направите "втора тура"тоа што е останато во каналите да отиде во тебе тогаш има мали шанси али нема потреба за паника поздрав
аха.. повторен однос имавме со кондом.. и после сврши.. ) фала девојки ќе почекам да добијам.. па ќе видам што ќе се дешава.. )) позз <3
Нема шанси да си бремена. За утеха , скоро година и пол имаме спречен сексуален однос со дечкоми , значи без кондом- свршува надвор и досега несакани последици сме немале! Се надеваме нема ни отсега... Не па вие со кондом и ти се плашиш...не бе срце тешко е тоа, дека со такви околности ќе останеш бремена. Уживај и не се напнувај...Со стрес и нервоза ќе го пролонгираш добивањето на твојата менстуација. Поззздрав
Mi bese strav da poglednam sto ste odgovorile :/ samo da vi kazam deka denes dobiv i sum mnogu srekna.kako i da e fala
Земи си Sure Cheсk мислам дека се најдобри, имам правено неколку пати и резултатот беше точен. Очекуваме резултати, со среќа!!! [/quote] Еве го напрајв тој тест и линијата кај С беше скрос црвена а кај Т беше бледа...Колкави се шансите?
Bi sakala da prasam dali vozmozno da sum bremena pred 1,5 nedela imav odnosi so partnerot i kondomot se sliznal i vlegol dlaboko vo mene,koga zavrsivme toj samo mi kaza deka kondomot go nema,mn bev isplasena i vednas go izvadiv od mene edvaj,no vo nego imase malku sperma,se konsultirav so doktor i ispiv pilula za den posle za sekoj slucaj iako veke mi bese 4 den po zavrsuvanjeto na menstruacijata ne bev vo plodni denovi,no deneska dobiv mensturacija i toa 15 dena porano dali e mozno da sum bremena zosto cel dn osekam vrtoglavica,macnina,gadenje,i mn me cudi zosto ne osekam nikakvi bolki kako da imam menstruacija i ne e voobicaena bojata za prv den od mensturacija ne e cisto crvena i gusta tecnost tuku e kafenikava nakaj crvena i po malku mi tece,strav mi e da ne e krvarenje sto voobicaeno imaat zenite pred da doznaat deka se bremeni,znam deka toa krvarenje trae otprilika eden den,ve molam za sovet,dokolku nekoj imal slicna situacija i dokolku znae poveke informacii za mojata situacija,vi blagodaram odnapred,pozzzz
Тоа е крвареше од апчето што си го испила и вртоглавицата и гадењето се сите несакани ефекти од апчето. Опушти се, ништо страшно.
Ti blagodaram mnogu mi olesni,znaev deka nema teoretski sansi da sum bremena samo me isplasi zosto denes bas da mi dojde,ne definitivno ne e menstrualen ciklus tuku krvarenje ) pozzzz
Еве го напрајв тој тест и линијата кај С беше скрос црвена а кај Т беше бледа...Колкави се шансите?[/quote] Колку што јас разбрав од читање на коментари и искуства, кога има втора линија се работи за бременост. Ако е бледа значи дека хормоните се сеуште во мала количина, но ги има. Мислам дека треба да посетиш гинеколог. Со среќа
Еве го напрајв тој тест и линијата кај С беше скрос црвена а кај Т беше бледа...Колкави се шансите?[/quote] Ако има втора линија, па дури и бледа, тоа сепак значи бременост. И колку што знам, тестот може да биде лажно негативен, но не и лажно позитивен. Оди колку што можеш побрзо на гинеколог.
колку и да е бледа втората линија тестот е позитивен бегај кај гинеколог и со срека и лесно нека ти е...
Секако ќе одам на гинеколог..ама дали некој знае колку пари е абортус..и дали можи да абортираш без присуство на родител бидејќи не сум полнолетна???
околу 6000 систина , ремедика 7000-7500 ама не сум сигурна 100% за цените. И секако треба родител, не само заради законот, туку и да не поминуваш сама низ тоа
Вчера имавме односи со дечко ми и кондомот се скинал Постои ли можност да останам бремена и тие ампулите ден потоа колку чинат и морам ли денес да испијам такви ??