Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. miss-cherry

miss-cherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    0
    девојки здраво :)) со дечкоми имаме секој пат заштитен однос.. но понекогаш од занесеност без.. али секогаш било кратко.. и ниту еднаш не се случило да сврши али ме фаќа паника..дали има некакви шанси.. деновиве имам симптоми дека ке добијам,а и треба да добијам некаде 3ти 4ти.
    мн ме фаќа паника.. некаков соет.. ?
    позз и фала однапред :))) <3

2. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.235
    Допаѓања:
    48.518
    Почекај да дојде 3-4 ти ако не добиеш тогаш паничи, нема потреба сега :^) ;)

едит: и не нема шанси, освен ако не сте имале повторен однос :!:

3. EMILI80

EMILI80 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    1
    ако не сврши во тебе нема никакви шанси да си бремена, освен ако направите "втора тура"тоа што е останато во каналите да отиде во тебе тогаш има мали шанси али нема потреба за паника
    поздрав

4. miss-cherry

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    0
    аха.. повторен однос имавме со кондом.. и после сврши.. :)) фала девојки ќе почекам да добијам.. па ќе видам што ќе се дешава.. :))) позз <3

5. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098

Нема шанси да си бремена. За утеха , скоро година и пол имаме спречен сексуален однос со дечкоми , значи без кондом- свршува надвор и досега несакани последици сме немале! ;) Се надеваме нема ни отсега... Не па вие со кондом и ти се плашиш...не бе срце тешко е тоа, дека со такви околности ќе останеш бремена. :D Уживај и не се напнувај...Со стрес и нервоза ќе го пролонгираш добивањето на твојата менстуација. Поззздрав :*

6. marte91

marte91 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Mi bese strav da poglednam sto ste odgovorile :/
    samo da vi kazam deka denes dobiv i sum mnogu srekna.kako i da e fala :)

7. Gela

Gela Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Земи си Sure Cheсk мислам дека се најдобри, имам правено неколку пати и резултатот беше точен.
    Очекуваме резултати, со среќа!!!
    :*[/quote]

Еве го напрајв тој тест и линијата кај С беше скрос црвена а кај Т беше бледа...Колкави се шансите?

8. miss-cherry

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    0
    хехехе ок не се секирам веке :) фала за утехаваа :) значи донт секирација секс и уживанција хахаха :РР :$ :l: :l:

9. Dzverche

Dzverche Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    37
    Bi sakala da prasam dali vozmozno da sum bremena pred 1,5 nedela imav odnosi so partnerot i kondomot se sliznal i vlegol dlaboko vo mene,koga zavrsivme toj samo mi kaza deka kondomot go nema,mn bev isplasena i vednas go izvadiv od mene edvaj,no vo nego imase malku sperma,se konsultirav so doktor i ispiv pilula za den posle za sekoj slucaj iako veke mi bese 4 den po zavrsuvanjeto na menstruacijata ne bev vo plodni denovi,no deneska dobiv mensturacija i toa 15 dena porano dali e mozno da sum bremena zosto cel dn osekam vrtoglavica,macnina,gadenje,i mn me cudi zosto ne osekam nikakvi bolki kako da imam menstruacija i ne e voobicaena bojata za prv den od mensturacija ne e cisto crvena i gusta tecnost tuku e kafenikava nakaj crvena i po malku mi tece,strav mi e da ne e krvarenje sto voobicaeno imaat zenite pred da doznaat deka se bremeni,znam deka toa krvarenje trae otprilika eden den,ve molam za sovet,dokolku nekoj imal slicna situacija i dokolku znae poveke informacii za mojata situacija,vi blagodaram odnapred,pozzzz

10. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.939
    Тоа е крвареше од апчето што си го испила и вртоглавицата и гадењето се сите несакани ефекти од апчето. Опушти се, ништо страшно.

На Dzverche му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Dzverche

Dzverche Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    37
    Ti blagodaram mnogu mi olesni,znaev deka nema teoretski sansi da sum bremena samo me isplasi zosto denes bas da mi dojde,ne definitivno ne e menstrualen ciklus tuku krvarenje :D :)) pozzzz

12. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Еве го напрајв тој тест и линијата кај С беше скрос црвена а кај Т беше бледа...Колкави се шансите?[/quote]
    Колку што јас разбрав од читање на коментари и искуства, кога има втора линија се работи за бременост. Ако е бледа значи дека хормоните се сеуште во мала количина, но ги има. Мислам дека треба да посетиш гинеколог. Со среќа

13. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Еве го напрајв тој тест и линијата кај С беше скрос црвена а кај Т беше бледа...Колкави се шансите?[/quote]

Ако има втора линија, па дури и бледа, тоа сепак значи бременост. И колку што знам, тестот може да биде лажно негативен, но не и лажно позитивен. Оди колку што можеш побрзо на гинеколог.

14. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    колку и да е бледа втората линија тестот е позитивен бегај кај гинеколог и со срека и лесно нека ти е...

15. Gela

Gela Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Секако ќе одам на гинеколог..ама дали некој знае колку пари е абортус..и дали можи да абортираш без присуство на родител бидејќи не сум полнолетна???

16. MoreNa-22

MoreNa-22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    386
    Допаѓања:
    76
    малолетна си мислам дека мора да има присуство до родител

17. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.235
    Допаѓања:
    48.518
    околу 6000 систина , ремедика 7000-7500 ама не сум сигурна 100% за цените. И секако треба родител, не само заради законот, туку и да не поминуваш сама низ тоа :(

18. Gela

Gela Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0

Ќе одам со мајката на дечкото...затоа прашувам дали ќе можи..дека не ми е биолошки родител: :(

19. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Мораш да одиш со родител. Сепак си малолетна.

20. brunete

brunete Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    39
    Вчера имавме односи со дечко ми и кондомот се скинал :( Постои ли можност да останам бремена и тие ампулите ден потоа колку чинат и морам ли денес да испијам такви ??