Можеби е само евапорациска линија. Направи уште еден утре, па и задутре со утринска урина. Се случува бременост и од предсемена течност, за жал, има такви искуства и на форумов. Ти посакувам да излезе тоа што посакуваш
Ќе направам утре или задутре. Се надевам дека ќе е негативен бидејќи стварно незнам што ќе правам. Преплашена сум
Јас не гледам никаква црта, ни бледа ни јака. А ја гледав сликата една минута можеби. @Jagod4e123 , ако е така како што велиш, шансите за бременост се најминимални, скоро и непостоечки. За бременост треба свршување внатре, а не капнало предсемена, па една минута без кондом, па не знам што. Ако се остануваше така бремена ехеее.. Направи си уште еден тест, ама скоро и да сум сигурна дека нема ништо. Ајде стискаме палци да е негативен.
@Jagod4e123 и јас гледам мнооогу бледа црта, повтори го утре од сабајле со прва мокрача. Ти посакувам резултат по желба.
Има ли врска кога ќе се појави таа црта бидејќи пишуваше дека тестот се чита после 3 мин, дека ако поминат повеќе не е точен. Јас кога видов после 3 мин сеуште немаше таква линија мислам дека се појави после 10 мин мош.
Zdravo na site,nova sum na forumot.Imam prasanje za vas Dali osekate bolka vo jajnicite od koga partnerot ke svrsi vo vas?sekogas mi se slucuva istoto od koga ke svrsi vo mene 2 do 3 dena osekam tapa bolka vo janicite.
На овој не гледам ама на тој првиот гледам и јас бледа линија. Направи со прва мокрача како што те советуваа погоре. И јс ти посакувам резултат (негативен ако не грешам)
Еве ја сум таков случај. Останата бремена само од предсемената течност. Да, минимални се шансите ама сепак постоечки
I jas ja gledam linijata. I jas imav vakov test 3 dena pred dobivanje mozish da vidish na prethodnata strana i bremena sum
Се гледа, ама многу многу бледа линија. И на првиот исто. Иди најубаво испитај преку крв во било која лабораторија можеш, таму нема утка. Барем да си на чисто. Мада и тестот не покажува лажно позитивен. Ти посакувам на крај да е се како ти што сакаш.
Eve go mojot test 3 dena pred da mi dojde menstroacija. Sigurna sum i deka tuka ne ja gledash linijata, no beta napraviv i bremenost ima. A za na jagod4e123 eve ti so smenat filter i so zaokruzeno kade ja gledam. I ppsakuvam da bide kako shto saka. Pozz
Јас не гледам никаква црта... Ако го правиш тестов после една недела доцнење на циклусот, треба да биде иста цртата како и на Контролата. Повторно направи го после неколку дена. Земи си тест Self-Clear германски мислам дека е. Јас го имам правено тој, супер се покажа