Не ја стресувајте жената нема линија. Во иднина ни минутка, ни милисекунда, никако без кондом ако нејќете бременост.
Нема линија никаква, уживкај. Чекај си ја мирно тетката сега и нареден пат да немаш вакви стресови заштита обавезно!
Женски, ви благодарам на сите. Синоќа не можев да спијам, се итепав мислејќи. Веќе никако без заштита, нејќам вакви стресови повторно. Уфф ми олекна..
Сакам да прашам нешто.. Девојки денес ми земаа крв од вена и ни ги прати ја прееска на мејл резилтатите.. И кај бременост пишува: Референтни вредности 3.3-5.6 во бременост <5.1 Што значи ова дали може некој да ми помогне ???
Како што веќе пишав еднаш, имав заштитени односи.. ми доцни веќе две недели, имам нешто бело и лигаво на бришење уште пд дента кога требаше да добијам. Правев 3 теста сите негативни. Дали може да сум бремена а тестот да не покаже? Инаку пред неколку година немав добиено поголем период имав проблеми со хормони, пиев лекови и одтогаш имам редовно..
Нема шанси да ти доцни 2 недели и со 3 негативни теста да си бремена... оди на др, испитај хормони, направи ехо..гарант е хормонален дисбаланс
Zdravo, posleden pat imav menstruacija na 1vi oktomvri trebase da dobijam na 29ti oktomvri no mi kasni vekje 3 dena eve.. rizicniot odnos bese na 11ti prema 12ti oktomvri tokmu koga mi bile plodnite denovi.. pokraj toa bese nezastiten i pomegju sekoj odnos samo se brisese so vlazna maramica i mozno e da imav kontakt so spermata samo na povrsinata od vaginata. Moeto prasanje e dali e rano za test dali da pocekam uste i dali e mozno da sum trudna ?
Не е рано за тест кога веќе ти касни, направи наутро со прва мокрача. Има ваква тема кај што можеш да прочиташ искуства, пребарај.
Ова се вредности за шеќер ми се чини.. Значи дека шеќерот кај небремени треба да е помал од 5.6, а кај бремени помал од 5.1
Лелееее за бремени <5.1? Jас вчера баш проверував крв и шеќерот ми е 5.1 и малце се испаничив ама таму си стои од 3.8-6.5 и сите ми викаат добар е не ти е висок. Сега ме замисли... тек у вторник сум на преглед а баш цел ден пред боцкање ништо благо не каснав