Ако свршил во тебе најверојатно си. Сите симптоми укажуваат на тоа. Баш тогаш и плодни денови ти биле Едит,сорри дури исчитав ти и тест имаш Честитки,лесна бременост да си имаш
Здраво девојки, жени, мајки. Имам едно прашање. За една недела (не) треба да добијам. Од пред некој ден имам благи болки долу кај матката градите ме болат чувствувам жештина во стомаков како да ќе повратам а не повраќам ..од овие знаци немав ништо за пред добивање. Па сега незнам дали се знаци за добивање или евентуално за бременост?
Знаците што ги чувствуваш се заради зголемувањето на нивото на прогестеронот и не мора секој месец да се исти. Дали си бремена може да дознаеш само преку тест, околу 2 недели по овулацијата.
Здрво девојќи направив тест испадна негативен, често правам тестови со сода бикарбона наутро испаѓаат позитивни (вријат и имаат пена) а после 3 4 мокрење нема никаква реакција. Дали содата мозе да реагира ради тоа што имам некоа инфекција или некое воспалување или конкретно реагира на бременост.
Najdobro da si kupish test za bremenost vo apteka tie se sigurni,iskreno za ova so sodava prv pat slusham.
Јас имам читано овде дека содата реагирала на хормонот и ако имало присутна бременост тогаш вриела и шуштела а ако немало таа не реагирала. Јас имам некој проблеми со белото прање па затоа прашувам дали може да реагира ради тоа. Направив тест испадна негативен. Треба да ми дое на 11 рано е уште ама се молам на бога да ми дое
Vo vrska so sodata neznam da ti odgovoram neka kazhat poiskusnite....Vo vrska so beloto pranje poseti ginekolog....I jas se molam na Boga da ne ti dojde ,da si stanesh mamichka shto poskoro.
Не живееме во 19ти век за да проверувате бременост со сода бикарбона, жаба или не знам што. Почекај да ти доцни, направи уште еден тест од аптека и трк на гинеколог.