Правен вечерва 3 дена пред добивање, мокрачата ми беше многу разредена ама бидејќи го отворив веке и го направив. Дали ви се гледа ептен бледа линија?
Јас лично не гледам никаква Бледа линија. Иначе и ја ги имам истите мисли треба да ми дојде на 27ми а за време на плодните денови имавме не заштитен секс, не сврши во мене ама ме копка предсемемата течност, дали да направам и ја тест пред да ми дојде или да почека да ми дојде?
Семената била разлеана, а не предсемената. @Cacii123 што да ти кажеме... Почекај уште минимум една недела и ако не добиеш направи тест, за апче секако е касно. Во моментов и нема што да направиш. Како свршил без да приметиш?
Gresno se izjasniv, semenata. Ama poentata mi bese deka ako kondomot ne bil puknat i bilo se okej, od kaj ke se razlee semenata tecnost? Ke si ostani vnatre. Zatoa, se praktikuvajte vadenje nadvor pred da svrsi, a ako se desi vakvo nesto obavezno proverka na kondomot..
јас гледам бледа линија , ама не е исушен тестот убаво веројатно , чим си правела пред добивање , почекај до утре па прави еден со прва утринска мислам ќе видиш поубава линија , цела среќа за тебе извести не до утре зашто мислам дека има бременост
Не гледам втора. Не се разочарувај и рано ти е три дена пред добивање. Јас направив дента кога требаше да ми дојде, а беше пладне некаде, значи можело и да добијам, па испадна бледа втора. Направи најрано дента кога треба да ти дојде. Цела среќа ти ја пуштам П.с. Е на вторава слика ко да гледам малце ама прерано е.
Знам мила иста сум. Ама мене ми дадоа еден тест божем покажувал одма после не знам кој ден од кога ќе зачнело (нешто као 2-3-4 дена беше) и беше негативен. Се изнервирав ептен. После испадна на денот кога треба да добијам позитивен. А претходно се разочарав малце беспотребно.
Јас на тој првиот ништо не гледам ама тука ко да гледам ептееееен бледа ама едвај со зјапање 5мин.. повтори го утре задутре пак.
лажно позотовен евентуално ако си примала нешто со хормон ХЦГ, стоп инекција или прегнил? во спротивно може да биде само лажно негативен ..... ако е посакувана бременост стискам палци гледај да биде утринска мокрача (тогаш е најконцентрирано ХЦГ )