Не верувам . 6 дена доцнење е доволно за да се покаже на тест. Ама можеш да си направиш пак тест за ден два
Секогаш постојат шанси за лажно негативен тест, ама ретко се случува. Циклусот освен од бременост може да изостанува и од многу други причини. Ако ти е мисла провери преку крв. Гинекологот што друго ти рече? Ако има бременост треба да има и задебелување на ендометриумот, ама истото се случува и пред добивање.
Ништо друго не ми рече, освен дека нема цисти и дека нема бременост, тоа беше неговиот одговор. Ова прв пат ми се случува да ми касни, освњн кога бев бремена 2пати и затоа незнам што да правам
Феминки здраво Во исчекување сум да НЕ добијам и како што гледам сите мешаме ПМС со симптоми на бременост. Само овој месец точно една недела пред датумот предвиден за меструација имав кафеава дамка на гаќичките и толку. Имам болка странична на градиве ама исчекувањето е лудило. Најдобра подршка сте алал морам да ве пофалам
Знаеш кој ден би можела да си останата бремена? Според последна менс. ако си бремена би била 4+ или 5 недела што значи не е можно два теста негативни на долку доцнење. На 5 недели веќе кај некои има и срцева реакција. Провери преку крв ако толку ти се брза или пак почекај ама.. јас на 5 недели веќе ја имав првата слика. Се надевам на позитивно
Ако после сите испитувања си се' уште параноична, мислам дека не си спремна за односи без разлика што си 20 веќе...
Леле дај боже. Од вчера ме боли ептен главата и стомакот по малку доле. Имам чувство дека ќе дојде вештерката ама ајде да не ја повикувам
Последен циклус имав на 1 декември , ми траеше 3/4 дена . Имаме незаштитени односи , обиди за бебе веќе 4/5месеци. Требаше да добијам на 26ти сеуште ништо , направив тест сега Sure check , негативен беше .. Добивам секогаш од 26-28ден , дали има можност да сум бремена а да е рано , последни односи имавме 14декември , ден два по овулација би дошло по календарот..
исто ко тебе Само шо ја на 28.11 имав пос циклус.Тест праев пред два дена негативен беше а сеуште немам добиено .Мм вика да не брзам да почекам уште некој ден за нов тест .
Мислев овој тест е за во секое време , ќе почекам уште некоа ден да видиме .. Мене па мм ми го купи тестот прееска Во буквала имам редовен циклус и мислев да чекам до утре или понеделник за сигурни резултати , а сега само разочарување.. Ајде нека покаже || кај тебе
Zdravo na site. So mm ovoj mesec imavme nezastiteni odnosi bidejki sakame bebence. Kazete mi kakvi simptomi imate vo plodni denovi,mene denes mi e 16 den? I koga treba da napravam test za bremenost, koga pokazuva, Dali moram da pocekam da vidam Dali kje mi kasni ili mozam I porano?Treba da dobijam na 10.01.Se izvinuvam za fontov