Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Од крајниците директно до јајниците :)

2. lolooo

lolooo Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    11
    jas pred 1 edna nedela decko mi mi svrsi vnatre bez kondom na se selevme ama navistina go napravi toa i se plasam da ne ostanam bremena dali e mozno da ostanam iako sam vo neplodni denovi mn se plasam ne mozam da spijam samo na toa mislam dali moze podrska :worried: :worried: :worried: :worried:

3. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Земи напрај си тест!

4. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Веќе ти е касно за да се напиеш Норлево. И не можеш никогаш да знаеш кога точно ти се плодните денови. Сега се што можеш да направиш е да видиш дали ќе ти касни. Ако ти касни-одма прави тест! И памет во глава за друг пат...

5. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Moжно е, плодните денови многу тешко може точно да се определат. Пред некое време читав едно истражување според кое на изненадувачки голем процент од жените најплоден ден им бил денот пред да добијат.

6. lolooo

lolooo Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    11
    Утре купувам тест, фала многу, се надевам дека не сум :(

7. crazyinlove19

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Тестот е најточен две недели после ризичниот однос. Сега може да ти покаже лажно негативен резултат...

8. lolooo

lolooo Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    11
    Фала, ќе чекам уште една недела:)

9. aleksandrappo

aleksandrappo Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    12
    Доколку две недели од тој чин не осеќаш мачнини во стомакот зголемен апетит зголемено сетило за мирис не си бремена ама сепак направиси тест

10. lolooo

lolooo Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    11
    до сега сама сам мн малаксана ме тера да спијам мн ме фака мрза голема дали е мозно и тоа да е ?

11. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
  12. crazyinlove19

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Кај многу жени зголемената потреба за спиење и заморот се едни од првите симптоми. Но не сакам да те плашам, ќе направиш тест и ќе видиш дали има нешто.

13. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    342
    Па јас како што разбрав прошло само една недела. Една недела е рано за симптоми. Направи тест, така насигурно..

14. lolooo

lolooo Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    11
    lele nz deckomi vika toa ti e so si isplasila sto si pod stres ali za sekoj slucaj ke zema tes inako ke nemozam mirno da spijam uff dali neko ako sam moze so apcina ili nesto dr bidejki nesakam abortusi ako nekoj znae neka mi pise ?

15. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Лоло, не паничи за без врска, неплодни ти биле деновите и не си умислувај симптоми.Утре и ќе ти се гади сигурна како што си тргнала.Не се прави дете туку така, со овој стрес само ќе придонесеш да ти касни и да се нервираш дополнително.

16. StefiNikola

StefiNikola Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    57
    Нема апчиња и такви ствари само АБОРТУС.
    Мислете на време шо праите :!:

На anastasijaki му/ѝ се допаѓа ова.
  17. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.088
    Има некои апчиња што предизвикуваат абортус до 9тата недела од бременоста може да се земат, ама колку ги има и дали ги има кај нас тоа не знам, не сум слушнала до сега некој да ги користи или да се продаваат, ама изгледа ги нема затоа што во земјава годишно има над 20.000 абортуси :worried:

18. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Девојки, лутете се ако сакате, ама некогаш претерувате.Какви апчиња за абортус спомнувате кога девојчето уште не ни утврдила бременост, така се создава дополнителна нервоза и како што е уплашена не ме чуди којзнае што апчиња да купи и да ги испие.Повеќето и се фаќаат за таа предсемена течност и неколку девојки што забремениле во неплодни денови како слеп за стап.Да, има такви случаи, кои се премногу ретки и недоволни за да се создава таква паника, особено кога може само да чека да види дали ќе и дојде или не.
    Јас глава давам дека за една недела ќе ни напише дека е негативен тестот, како и сите претходни девојки на овие 170 страни со сличен проблем.

На lolooo и StefiNikola им се допаѓа ова.
  19. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.088
    таа праша за тоа јас само и кажав :) а тоа дека има апчиња такви има, и на форумот мислам се има зборено за тоа, но кај нас фала богу дека ќе ги нема :D се надевам дека и кај неа ќе биде исто како и кај повеќето девојки, но факт е дека забременувањето не е толку тешко како што се прави, бројката на абортуси годишно говори сама по себе :worried:

едит : bremenost/abortiranje-so-tableti-t4790/ имало и ваква тема , ете од кај ми е ова на мене :D

На lolooo му/ѝ се допаѓа ова.
  20. lolooo

lolooo Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    11
    da imalo neki inekci pa za toa prasav dali nekoj znae takov metod bez abortus a ke cekam da vidam kakva ke bide situacijata pa posle ke se bara care ako sam.