Јас овулирам пред добивање, значи тие 7 дена пред термин за добивање. Потоа 8миот ден добивам. И многу ми е чудно ова. Инаку, гинеколошки се е во ред, испитав се.
Имаш доцна овулација. Нормално е. Што не мора да значи дека така е секој месец, може така се погодило кога си проверила, а и да е така секој месец, не значи дека нема да се смени. И тоа е нормално.
Zdravo ciklusot mi dojde na 11.01 do vcera imav krvarenje posleden den kafeavo no gradite uste mi se stvrdnati rizicen odnos nemav Ve molam za sovet
I pak jas posle tolku vreme uste nisto ne se faka mesecov trebase da dobijam pred 3 dena pred da dobijam denot imav nenormalni bolki vo gradite i minimalni kratki bolki vo stomakot, sega gi snema tie bolki osekjam od vreme na vreme bolki vo kicma i mnogu mali duri neosetlivi co dolniot del od stomakot nekoe cudno treperenje vo nozete ko mornici da me lazat drugo nisto strav mi e pak da pravam test od toa razocaruvanje vase mislenje
Не се согласувам, не можеш да генерализираш ако ти си го имала само тој симптом. Секоја жена е приказна за себе.
Мене пред некој месец така ми се случи ги имав сите симтоми за добивање ми доцнеше 2 дена симптомите се намалија немав толкава болка но ми дојде
Devojki ne najdov soodvetna tema za moeto prasanja pa bi sakala tuka da pisam Po zavrsuvanje na ciklusot gradite mi ostanaa uste tvrdi vekje 2 dena dali bi znacelo nesto Citav se sto bi znacelo mnogu me isplasi statijata za rak
Мора ли одма на рак да оди умот? Можеби е нешто со хормоните поврзано, можеби си имала рана овулација, можеби така се погодил овој циклус...
Dali e mozno rana ovulacija bidejkji denot koga trebase da mi zavrsi imav jaka bolka vo desniot jajnik
И јас гледам бледа линија. За посигурно...направи уште еден тест во понеделник. Би требало тогаш линијата да е повидлива.