7.11 или 7.12..или 7.01, нема правило мене тестот ми покажал и на 26ден од циклус(5дена пред добивање)се зависи кога била овулација. Имаше осетливи тестови кои може да се користат и 7дена по овулација... јас секогаш користев од ефтините. Кога има нешто покажува
Здраво девојки, имавме незаштитен однос 3 дена после циклусот и не сврши во мене, но сепак постои во мене таа паника "што ако капнало малку". Немам никакви симптоми, немав ниту крв првата недела, поминати се повеќе од 10 дена, но се чувствувам чудно. Или можеби тоа е затоа што премногу читам? Планирам да направам тест за бременост овој викенд, се надевам дека ќе е негативен, се уште не сме спремни за дете.
Пред да имам проблем со забременување па да станам "експерт" на темата и јас за менструацијата викав циклус ,циклус е од менструација до менструација да знаеш Инаку штом не свршил најверојатно не си бремена,направи тест за секој случај.Кога треба да добиеш?
Најверојатно не си бремена. Школски, 3 дена по завршување од менс. е рано за да овулираш, а со оглед на тоа дека не свршил во тебе, шансите да си бремена се 1:1000 000. Ако се поминати само 10 дена од односот, а тој бил само што ти завршило, значи имаш уште многу време до добивање. Опушти се, не се забременува така лесно.
девојки до сабајлево силни болки во долниот дел од стомакот и веќе почнав да крварам јако , гинекологот претпоставува дека е биохемиска бременост , толку од радоста
Треба да добијам за 1 недела, а викендов планирам да направам тест за секој случај, ни јас не верувам дека сум бремена, немам никакви симптоми. Можеби премногу се оптеретувам.
Mi docni 3 dena imam zgolemen iscedok mala macnina boolki vo stomak i bolni gradi napraviv vecerva test izleze negativen . Mislenje
Не би требало да си бремена. Можеби ти доцни од стрес. А и болката во градите ме асоцира дека ќе добиеш. Ако не добиеш за 2 - 3 пак направи тест.
Do sega sum imala skros redovna menstuacija i sekogash na 28 den doagjalo bez razlika sum nemala nekoj stres Duri i koga imav stres golem i taga za pokoen i togash se bilo regularno
Девојки, на 29.12 имав незаштитен однос, после 39 часа се напив Елла. Немав никакви несакани ефекти, добив на 15.01 точно на денот кога требаше. Ама...од вчера почнаа градите да ме болат како пред добивање а треба да добијам на 11.02 малку рано ми е за пмс (обично ме фаќа недела порано) , можно е да се симптом на бременост??? Иако добив минатиот месец?
И јас си имам симптоми на пмс десеттина дена порано. Плус си добила, ако ти била менструацијата како сите претходни во однос на обилноста, денови на траење, симптомите можеш и по тоа да си заклучиш дали е се во ред.
Некогаш почнуваат да болат веднаш по овулација, не е заради бременост, секако, ако овој циклус си имала заштитени односи.
Претходната менструација ми беше нормална-3 дена ми трае и по обилност исто нормална, е сеа само многу ме болат градите сеа почна и кичма да ме боли и грчеви имам, читав по форумов дека можно е да си бремена и да имаш менструација тоа ме испаничи. Се надевам ова ми се пмс симптоми