Знам како се чувствуваш, еве и јас чекам да добијам денес или утре, а се надевам дека нема, па да видиме. Имам симптоми на гадење и малку вртоглавица, ама може да ми е мене до психата. Имав однос во неплодни денови една недела пред период читам малку потешко се останува бремена во тие денови.
Главата горе со нови сили и надежи за нареден месец. Јас правев тест денес на 1ден пред менс и негативен можеби и рано било за тест незнам веќе... Мислам дека и мене ќе ми дојде така телово сигнали ми праќа ама ќе видиме
Sea koa otidov vo wc se izbrisav i imav tocka krv mala nez od sto se uplasiv da ne e bremenost... Posleden odnos imav na 5 a mi zavrsi na 2ri.. Ne veruvam da e implantacija a i bremenost ne svrsi vo mene treba da dobiam za 4dena..Od sto moze da e toa?
Pa mozebi ama ova bese mn mala tocka a i imam mala infekcija vo urinata praaev urinokultura cekam rezultat a simptomi za menzis imam i gradite mi se meki i imam bolka kako i srkogas od stranite i stomakot me nadboluva
A се мислев денес да купам тест иако требаше да добијам на 24ти ми дојде порано. А цела недела имав симптоми како што се болки во гради,кичма крст.. дури и премногу почнав да внесувам храна благо итн итн. Ама ете требало да добијам. Нов месец се ближи нова надеж. Те гушкам
Здраво...денес имавме однос со заштита, но половина час по свршувањето имавме незаштитен анален(не сврши). Плодни денови ми се.. дали има шанса за бременост?
Па нели кога еднаш ќе сврши, по тоа веднаш може со предсемената да има и некој сперматозоид? Затоа ми е страв, читав дека било возможно
Прво се што пишува на интернет не е точно. Второ колку години имаш? Трето пред да започнеш со сексуална активност не отиде на гинеколог да се консултираш како да се заштитиш од несакана бременост и да ти објасни како се забременува дека очигледно не знаеш? Многу неодговорно влегувате во сексуални односи а ништо не знаете и да од анален не се забременува.
Џабе објаснуваш. Сите постови и се во врска со несакана бременост, односно со чудни прашања. И нормално...страв од бременост.
Ништо, синоќа си добив, нема бебе. Сигурно плодните денови ми се по периодот, ќе пробаме тогаш. Прв пат пробуваме за бебе иначе.
И сфаќаш дека постовите се од девојченца од 15г и лутаат и прашуваат глупости... не е само она, за жал