Не Бубе... Немате осет, па ве предупредувам да не бидете вие оние, кои растревожуваат невини луѓе. Не сакаш да бидиш таков човек, нели Бубе?
@WildMk во принцип стално се согласувам со тебе ама претерувате овој пат,на позитивен тест се честита,ако во краен случај за членката е непосакувана бременост ќе си преземе следни чекори и баш ја здоболе за нашето честитам,не правете драми каде што ги нема и пак сигурна сум дека сите знаат што е позитивен тест и ако е непосакуван не го постираат тука. "дали сум бремена" е често исполнета и со сексуално активни девојки што паничат на секое доцнење од 1 ден на менструација.
Ако планира да абортира, ќе ја заболи. Не е лошо да се ставите во туѓа кожа, пред да кажете нешто. И не се честита на позитивен тест по дифолт. Само ако изричито ви било нагласено дека личноста се радува на тој позитивен тест. Не разбирам каква врска има, колку бил сатот?
Прашање... како и секое друго. Сака второ, трето, четврто, петто мислење. И нека не биде само за тој пост муабетот, туку за сите такви постови. Не секоја сака бременост... дури и ако е бремена.
Јас поинаку знам... и секако се воздржувам од претпоставување и честитање, или предлагање добар доктор за абортус. Пошто не знам како се чувствува во моментот личноста.
Досадно ти е. Пушташ водичка добиваш внимание тоа е се. Банално е да објаснувам друго оти си тераш по твое. Терај.
А бе и да нацрташ и ќе пукнат ама нема да напишат - така е, од ко размислив, така е Последните коментари се, "банално е", "не сфаќате", "зошто ме напаѓаш па секој си има свое мислење", тогаш знаеш дека сфатиле што им кажуваш ама нејќат да признаат дека не биле во право
Епа од што се грижиш многу еве ја начна и појача тематиката за да им "олесниш" и да ги заштитиш. Ако сакаат да се поштедат од такви коментари нека не постираат тука тестови,позитивен тест е позитивен многу е лесно да се утврди,тоа што се шокирани и не очекувале не мора да значи дека не треба да им се честита,сепак се бремени,ти кажав нашата честитка нема да промени нејзината одлука.