Пробај со SureCheck тестот мислам дека е 120 ден. така нешто... многу е сигурен Искрено не верувам дека си трудна бидејќи и така имаш нередовна менструација. Најубаво на гинеколог појди си и среди го проблемот со нередовната менструација за понатаму да немаш грижи Али не се грижи не си трудна.
не си бремена 99,9%! од предсемена теЧност не се забременува, ако беше така за тие 2 години ке имав 2 деца родено. A и плус и тест си направила-испаднал негативен, имаш зголемено прање, градите ти се потеЧени.....место за празна паника-нема! *и доста со тие совети за правње по 10 теста за бременост, на која основа бе луге?
Женски ќе ве молам за помош.... Имам проблеми со менструацијата и сум во паника....последен пат ми дојде на 15-ти мај 2011 а од тогаш до денес(08.07.2011) нема никакви знаци дека ќе видам црвено на гаќите.последниот пат кога имав секс а тоа беше на 3-4-ти јуни...користивме заштита првите неколку пати а последниот не....но сепак дечкото не сврши внатре.дали е можно да сум трудна?или џабе ме фаќа паника?
Женски ќе ве молам за помош.... Не верувм дека си, до сега ќе си осетела симптоми, а и не свршил внатре.Веројатно е нешто до хормоните или некоја циста и мора да одиш на гинеколог да ти препише терапија, не е убаво скоро 3 месеци да не добиеш.
Женски ќе ве молам за помош.... Абе ние не сме тука доктори или видовити,па да ти кажеме дали си или не бремена. Има институции за тоа. Според мене не си. Ама пак провери си ти.
здраво дечки како сте имам еден проблем значи ми касни скоро месец ипол еден тест направив негативен вторио тест ми излезе позитивен ги имам сите симптоми на бременост гадење, болка во градите, зголемен апетит, но вчера бев на гинеколог и ми кажаа дека не сум бремена навистина не знам, што се случува
Што ти рече гинекологот, до што може да е? На дечко ми другар и неговата девојка правеле 2 теста еднаш и 2та им биле позитивни. девојчето се померило од умот. Отишла на гинеколог и тој и рекол дека не е бремена, дека тие тестови секогаш покажувале позитивен резултат. Ти каков тест правеше? ако не си сигурна во твојот гинеколог, побарај друго мислење.
па и не сум баш сигурна пошто беше планирано за то и работевме на случајот затоа не знам што се случува а сите симптоми ги имам.... или пак да не е уште мало што не може да се потврди бременоста чудна работа
Е ова е човек да полуди. Се сеќавате на случајот од пред 4-5 год. кога една жена жалејќи се на болки ја снимале, испитувале и на крај одлучиле дека слепото црево треба да се отстрани. Кога ја внеле во операциона сала виделе дека е трудна ....и не трудна - трудна, туку трудна пред раѓање. И таа бог да чува како марсовец, па да неосети...свашта има и по народ и по клиники и по доктори. Оди пак на гинеколог и направи повторно тест. Прочитав дека ако тестот покаже дека е позитивен - нема шанси да е грешка, а ако покаже негативен - веројатноста дека не е точен е минимална , но сепак постои. Раат да не си п.с. девојката што имала циклус последен пат на 15-ти мај : несваќам како можеш да чекаш одговор на форум. Тука нема никој злонамерно да ти каже нешто, но неможе ни доктор да ти биде. Долго време е поминато, до сега требало веќе втор циклус да имаш.
не да полуди се скренав и истото на една жена и се случи цело време и кажуваа дека е тумур на матката па ко појде и рекоја да оди да се порага бремена била пред порагање мене кизнај шо че ми кажат али сепак сум сигурна дека сум бремена пошто еден тест ми излезе позитивен
ако докторот те гледал на ехо можи да е уште рано да не се гледа ти утре насабајле направиси уште еден тест и ако ти покажи позитивен сигурно си бремена кај мене беше исто така на тест позитивно и одам на гинеколог ми вика не си бремена или е усте рано не се гледа да појдам по две недели и на следниот преглед ми кажува два месеци дека сум бремена ти не бери гајле ќе се среди се па пишини што ќе направиш поздрав среќно
ај и тука да прашам значи вака на 25.04 имавме со дечко ми со кондом и во исто време и ми дојде од тогаш немаме секс...на 28.05 ми дојде ....е сеа ми каснииии ме боли стомакот цело време како да ми иди а веке 10ти ке дојди а уште ништо...градите еве в4ера почнаа да ме болат...леле страв ми е упм... ај кажете ми што можи да бидии.
Го проверивте кондомот? Сврши во тебе? Мора да се внимаваа многу и секогаш да се проверува по сексуалниот однос кондомот! Немаш менструација скоро месец ипол и, мислам дека можеш да земеш тест за бременост (земи 2 или 3 за да можеш да бидеш потполно сигурна бидејќи не се 100% точни), па се надевам дека ќе ги добиеш посакуваните резултати! Поздравче и среќно
не беше скинат..... и не сврши во мене надвор сврши и сама видов.......... лелеее ке земам ке проверам сега.....упм.... се нервирам секој ден...а др симптоми немам никаквии...
^ Имале секс во април, добила во мај, после тоа немала односи и сега и доцни. Јас така сфатив, и мислам дека не ти е ништо, деца од воздух не се прават
Не се прават деца од воздух точно ,ама понакогас си имаш редовен циклус уште 2-3 месеци откако ке забремениш па не да ја плашам ама најдобро тест да си направи да си биди раат
ПА девојко ти не си го напишала најбитниот факт. Чим ти бил првиот секс, а и сигурна сум дека имаш под 18 години, сега ќе имаш некое извесно време нередовен циклус, се додека твоето тело не се навикне на оваа, нова промена Мене по првиот секс ми доцнеше како што се сеќавам околу 1 недела, но сепак, секој има различен организам. Сега мислам дека ова е бидејќи ти бил прв однос, па доколку не свршил во тебе и кондомот ви бил ОК, прв секс ти е, мислам дека нема потреба за грижа