Практикуваме да не е секој ден, затоа што има и он напорна работа а и јас, меѓу тоа ете се поклопува секој ден, па пауза од 2 3 дена
Знам како ти е. И јас сум во исчекување (4 дена до менструација според календар и трпение еднакво на нула). Ама некако си го имам навиено мозокот дека тест ќе правам кога апликацијата ќе почне да ми испраќа нотификации-You are one day late пошто не би сакала да се разочарам со негативен резултат пред време Сега ти е периодот најмногу да се опуштиш и да не мислиш на тоа. Со среќа
Се разбираме мила.Сакам да летнат деновиве, да видам 20ти, и шо викаш ти нотификација на апликација One day late .. Трпение спасение.. Ама желбата е преголема. Со среќа и на тебе. чекам да ми пишеш што си напраила
со двете дечиња ми покажа 6 дена пред доагање на менструација и тоа бледа линија.Почекај..сеуште е рано.Лажно негативен може да биде тестот ако е направен рано и ако имаш доцна овулација но лажно позитивен нема Ти посакувам две цртки да си видиш
Od sto moze da nadboluvaat gradite mi zavrsi ciklusot pred dva dena i cat pat gore na sredina mi se javuva bolka 2sekundi.. A i partnerot vcera me grizase za pupkite i tie me bolat malce segaa vaka meki mi se gradite na dopir ne me bolat voopsto
Ist das der Fall, bedeutet das: Ab dem 10. Tag nach Beginn der Regelblutung sollte das Paar ungefähr jeden zweiten Tag miteinander schlafen. Der Eisprung findet irgendwann um den 14. Tag herum statt. Ab diesem Moment kann die Eizelle ungefähr 36 bis 72 Stunden lang befruchtet werden. Ете читај ако знаеш германски. Ова во средно се учеше во мое време.А и имав баш таков случај каде колешка сакаше да остане трудна уште одма па го тераше маж и секој ден да имаат секс по двапати цел месец.Кога му кажала на др во Систина знае што и рекол. -Хм си го измачила човекот.Бебе не се праве ако имаш секс секој ден треба да оставиш ден -два да созреат сперматузоидите"Така и рекол докторот. Па што знам ова може застарени информации се
За среќа знам германски и никаде не пишува дека не треба да имаш однос секој ден. Само пишува одприлика паровите треба да имаат секс секој втор ден, тоа е минимумот, но никаде не се лимитира сексот во текстот што го наведе. И немој ти мене рекла казала цистина ова она. Значи гуглај и ќе видиш дека ако имаш секс секој ден во плодните денови поголеми ти се шансите да забремениш.
Значи добро е и за себе да знаеш ете гуглај па ќе видиш насекаде го пишува истото.. Сепак нема некоја голема разлика во процентите, ама не е забрането да се има секс секој ден во плодните денови.
Сигурно имам заостанати податоци.Пак барав и пак ми излезе истото што го знам. Мене за моето од првиот обид ми фати за среќа па не мораше многу да читамЗа друго дете ќе читам кога ќе ми треба
Мило ми е дека ти фатило од прв обид, како и да е се надевам и мене ќе ми фати од прв обид да не се разочарам..
Здраво на сите, нова сум на форумот па сакам да прашам за совет. Со маж ми три години се обидуваме за деца но безуспешно иако ги имаме направено речиси сите испитувања и се е во ред со истите. Последната менструација беше на 18ти февруари, но иако не сум во ПМС ми се случуваат чудни промени во градите како болка,отечени гради, познавање на вените како географска карта и бел растеглив исцедок. Дали ова може да биде ран симптом за бременост, бидејќи е рано за ПМС симптоми ? Иако сум свесна дека е навистина рано и имам отприлика уште три недели до следната менструација. Морам да споменам дека имам бенигни промени на градите фиброаденоми кои ги следам на 6 месеци. Инаку имам и промени во расположението, но по природна сум нервозна личност и имам стресна професија. Поздрав и се надевам дека овде ќе бидам прифатена како нов член и ќе имам одговор бидејќи истото го пишав и во друга тема симптоми на бременост.
Zdravo na site zenski... Mi treba vase mislenje vo vrska so ovoj test sto go napraviv popladne? Fala odnapred.