Ne, nema sansi, no sepak povtori go pak , ako imas testovi sekoj den do neocekuvaniot ciklus, mislam deka ke se pojacuva linijata, ima testovi poosetlivi, a ima i pomalku osetlivi, sepak mislam deka ima nadez
Тест за овулација правев на 1ви и ми излезе позитивен. Ако тогаш обжвулирав би требало на 13 да добијам..
Немојте ве молам еве почнав да плачам, многу ми е страв да не добијам да не било нешто во ред со тестот. Се тресам целата.
Во странство сум, ќе купам клеар блу утре и ќе го направам вторник, ако не добијам до тогаш се осеќам како да ќе добијам секој момент имам вренило долу во стомакот.
Земи 2 3 различни селф клир шур чек и фрухтек И јас се осеќав така дека ќе ми дојде многу удира на осиха..пробај да се опуштиш колку што можеш и да не размислуваш до утре превише пиши што ќе направиш
И јас ја видов втората црта. Нема тресење и плачење. Денеска неделно да си одмараш и уживаш. Утре сабајле да си купиш подобар тест и да ти тргне неделата. Ова го чекаш долго време, ете го it's happening
Има бледа црта. Вака не ја видов на прв поглед ама ако зумираш се забележува. Веројатно е рана бременост.
@BabyD0ll гледам и јас. Со лесно. Стомакот на почетокот на бременоста боли како секој момент да треба да добиеш. Мене така ме болеше и е нормално. Во секој случај треба да го повториш тестот.
Ќе го повторам тестот во Вторник сабајле, ако не добијам до тогаш. Во секој случај ќе ве известам, фала ви на сите. @fana Да ме боли и ме стега левата страна од време на време, после се смирува, па пак боли, вренило и така цел ден исто како пред да добијам.
@BabyD0ll дефинитивно има втора цртка! Повтори го тестот и би требало да е појака. Мислам дека конечно ќе се израдуваш и баш ми е мило!
@BabyD0ll и јас мислам дека тестот е позитивен. Честитки. И јас кога правеа тест имав таква многу бледа линија а бев бремена дури пред мојата последна менструација