Jas ne se razbiram mnogu vo testovi, no ja imav istata situacija pred nekolku meseci, i testot go imav staveno vo temava. Kogs go napraviv ne se ni ppznavashe linijata, posle nekolku saati vidov mnoooogu bleda linija, a sega imam stomache i vnatre edno nemirno bebe. Napravi ushte eden test utre za da bidesh sigurna. Jas 7 napraviv, site od ista firma, i site bea nekogash pobledi nekogash potemni, mozam i slika da ti ispratam od site 7 testovi, seushte ja imaat linijata po 7 meseci. Se nadevam ke ispadne kako shto ochekuvash x
Ама таа не знае кога излегла линијата,на првата слика уште не и досушен тестот,и ова не е евапорциска линија,гарантирам!
Сабајлево ја видела линијата. @Beauchamp дали имаше линија после 3-5минути? Да не се разбереме погрешно,се најубаво ти посакувам,да ти се оствари желбата, ама не е убаво лажна надеж да ти даваме па после да се разочараш. 9 месеци имав обиди за бебе,многу добро ми е познат патот до бременост. Ми се случило ваков тест исто другиот ден кога сум го погледнала,затоа пишувам.
Фала ви на сите за честитките. Најдобро ти е да го повториш тестот и да го читаш до колку што ти пишува на упатството. Ако е 5минути, ќе чекаш точно 5 минути после тоа не важи. Уклучи си и тајмер на телефонот.
Женски фала ви на сите на одговорите Не се секирајте не ми давате лажна надеж , имам зад себе спонтан и биохемиска. Свесна сум за се што може да биде. Кога го направив вчера тестот, после 5 мин покажа негативен со розево обоено од страните. Ок невалиден си реков ќе го фрлам денес пред работа таман. И сабајлето кога го фатив видов тоа што е на втората слика и ме збуни. Како може да се смени. Не сфаќам. Како и да е, утре ќе земам тест ако стигнам после работа и ќе направам сабајлето во четврток ако не добијам до тогаш
Ќе ја решиме мистеријата кога ќе го повтори тестот Јас 3 и пол години го одам патот до бебе и уште не сум успеала,членката има или биохемиска или рана бременост,евапорциска не е,обоена е линијата Ајде ќе ја чекаме членката утре со нов тест,ако е посакувана бременост навиваме за потемна црта.
И мене истиот тест покасно ми покажуваше втора бледа,како што сушеше,побледа и од твојата,бетата беше 15,од срце ти посакувам овој пат да е се во ред.
Жени, правев тест сабајлево sure chek, штом капнав од мокрачата веднаш се појавија и двете црвени линии . Дали можеби не е точен, треба да поминат тие 5 мин што пишува на упатството или во ред е
@Molly.dolly точен е може да биде лажно негативен но никогаш нема да покаже лажно позитивни резултати!!! честитки лесна бременост
Ви благодарам многу ! Пресреќна сум , после 4 месеци обиди , успеавме ! Искрено, нај не очекував месецов , пиев антибиотик и ставав антибиотски вагиналети, се надевам се ке биде во ред :/ Инаку закажав утре преглед ке ве известам за сигурно ! Од симптоми само што ми касни веќе 6 7 дена, градите ми се отечени и ме болат и стомакот ме сече како пред добивање . Мислев дека јајници ме болат или некоја циста ме мачи, па затоа ми касни
И кај мене беше така, веднаш се обоија двете линии, немав потреба да чекам Честитки и со лесно да си ја износиш бременоста
Не се секирај, многу има што пијат било какви терапии додека не знаат дека се бремени. Ќе се консултираш секако со доктор. Јас сум сега 9+2
Не се секирај за антибиотикот, се пијат одредени и во бременост по потреба, а веројатно тогаш и не си била сеуште бремена. Има жени што 2-3 месеци не се ни свесни дека се бремени и не пазат на ништо. Јас да знаеш колку бев пијана вечерта пред да дознаам дека сум бремена Со мм во 6h сабајле се прибравме дома, а веќе ми каснеше 8 дена. И пушев плус многу и антибиотик имав пиено претходно некоја недела мртва болна бев. Не се секирај ич, уживај сега
Женички, едно прашање. Земав Sure Check. Пишува може да се прави било кое време во текот на денот. Дали да го правам сепак утре сабајле за поточен резултат или можам било кога?