Флажил од 400мг и ставав Макмиорор комплекс вагиналети, ги завршив пред недела дена :/ а ми касни 7 дена . кога сум забременила тогаш сум ги почнала отприлика :/
Јас дојам не смеев да пијам Флажил а ми беше дозволено да ставам Макмирор, не знам дали е исто и за бременост.. Прашај го гинекологот..
Многуу се нервирам :/ Утре сум на преглед ке прашам, баш сум загрижена какво влијание може да има врз плодот :/
Го направив sure check, после 5 мин изглезе негативен немаше воопшто втора бледа линија како кај првиот. А, ми касни и симптоми имам доста.. Чудно. Се јавив на гинеколог мој, ми кажа многу рано било да сум почекала до наредна недела. Па ќе видиме, ако не добијам до наредна недела ќе направам уште еден и ќе одам на преглед
Знам дека избрзав, требаше да почекам барем една ден да ми доцни но не можев да издржам, нешто како да ме тераше... Се надевам не ми се причинува
Знаев кога ти ги прочитав симптомите Што убаво во последно време се зголемуваат мешињата. Со лесно и се читаме во труднички
Гледам и јас линија мнооогу бледа рана бременост...почекај 5 6 минути затемнува ли? Направи уште еден ако имаш но мислам тоа е честитки
да затемне малку после 2 , 3 минути ама минат месец и пред тој две биохемиски и сега таква паника ме фака неможете да си замислите
Штом си се појавила убава цртка тоа е тоа..прави пак утре задутре и следи ја јачината на линијата. Ајде не мисли на тоа Велигден е убав празник ти посакувам среќа
верувала или не и јас тоа прееска помислив , точно една година од кога почнавме со обиди и веќе почнав да се разочарувам многу .... фала ти на поддршката му нарачав на мм уште 6 теста да купи да правам по два за викендов