Среќен празник. Мене никогаш пред да пробие не ми тече кафеав исцедок, кога останав бремена непланирано, не ни посумљав дека е тоа и така недела дена без престан ми течеше тој кафеав исцедок па бев на лекар и испадна бременост...сепак тест најдобро ќе покаже. Среќно!
Девојки за многу години да ни биде најголемиот христијански празник Велигден, да сте ми здрави и живи и до година побројни да си славиме
Здраво срекен празник на оние кој слават женски ја требаше да добијам на 17.04 но ја нема веќе два дена ве молам за совет
само што направив тест и е со ДВЕ цртки , едната е бледа но се познава , позитивен еее ....мн сум збунета не ми се верува , но сега сум многу загржена за кафениот исцедок кој на бришење е малце посветол не толку темен, затоа и мислев дека ми иде , покрај тоа и тапа болка во јајниците .. утре одам на гениколог , само да е доброоо уффф се плашам многу
ти благодарам само да ми потврди и доктор утре и да ми каже дека е во ред да се радувам како што треба , дај боже сите да дочекате да видите 2 цртки што е можно побрзоо
Ајде штом е така и сакаш прво потврда од лекар да не ти честитам, само да ти кажам со лесно и радувај се Ете денеска можеш да смислиш како да ги изненадиш блиските. Што убаво
здраво нова сум на форумов , сакам да прашам со мм пробуваме 3 медеци за бебушко , но неуспешно сега ми казни 3 дена но пред 2 дена почна тие тапа болки како менструација знаете гради отечени , болки во половината , и во долниот дел напред , ама никогаш ми се немало случено така ме фаќа пример 1 минутка и ме пушта , и така неколку пати во денот ... Дали случајно се симптоми на бременост ?
Кај мене беа тие симптомите, баш како што ги опишуваш На трет ден каснење веќе имав позитивен тест. Ти посакувам и ти да се израдуваш
ме чудат зошто сум немала такви диптоми кога ме болело одма сум добивала а сега ме боли ме пушта периодично а исти болки се како менструација баш ми е чудно
И јас имав месецов баш исти симптоми како твоиве само што за жал добив ден порано...ама тебе ти касни така да кај тебе е поголема веројатноста да си бремена, плус викаш прв пат ти се случува..направи си тест за нај сигурно
ме чудат зошто баш тие симптоми и зошто баш периодот кога треба да добијам ми се појавуват ама периодично што никогаш ми се нема случувано незнам ти имаш повеќе искуство ако можеш да ми кажеш како беше кај тебе
Значи симптомите на рана бременост се исти како пред добивање. Никој не може да ти потврди затоа што не се разликуваат симптомите, а некои воопшто немаат симптоми, различно е кај секого. За да знаеш направи си тест