Negativ bese pred Eden mesec a ovoj mesec samo dva dena imav :/ Mislis deka imam prob So ciklusot ???
Здраво девојки, 10 дена пред добивање имам грчеви како ден два пред да добијам, многу сум подуена и имам гасови. Кога пушам цигара ми се гади За 1 недела треба да добијам, да правам ли тест и кој или уште е рано?
Зависи кај секого различно ја од најскапиот купив се' негативни беа дури не ми задоцни.. ви кажувам да не се разочарате а да испадне бремени сте.. тоа што ти се гади е многу рано..но не се знае мене ми се згадија многу брзо веќе во 5та недела односно 1 недела после доцнење и позитивен тест..со среќа
Zdravo devojki. Moze li mislenje. Mi docni 4 dena, napraviv dva testa od koi eden denes. I dvata negativni. Do sega mi se nema sluceno da mi docni. Ovulacijata mi bese na 14 ti ovoj den. 16 dena posle istata. Imam vo dolniot del od stomakot bolki, kako predmenstruacija, no seuste nema nisto. Gradite ne me bolat, na ginekolog tek vo ponedelnik.
Би требало ако си бремена, на 4 дена доцнење веќе да покаже тестот. Но има многу ретки случаи и кај што не покажал тестот позитивен и на 5 дена доцнење, или покажал бледа црта.
истото ми се случуваше и мене, до пред некој час кога отидов во тоалет имам на хартијата крв. Стомакот ме боли како што ме боли секогаш кога добивам, и мислам дека до вечер скрос ќе си пробие. А направив 3 теста и ги прашував тука девојките дали гледаат бледа линија
Тоа може да е од многу причини..стрес, нервоза, промена на време итн итн...да било во тебе може ќе стануваше збор за имплантациско ама вака немаш потреба од грижа
Колку години имаш? Со оглед на тоа колку денови те мачи ова прашање, би требало да идеш на лекар. Ние тука може претпоставки да ти даваме за нешто што искрено јас не сфатив дали има реална ситуација за бременост.
Направи тест и ќе видиш може си под стрес не добиваш. Ако е негативен почекај 1 ден ако не ти дојде трк на лекар провери... не ти го знаеме циклусот ти сама најдобро знаеш што е нормално за тебе што не
Devojki posledna imav na 1 mi traeshe 3 dena a ciklusot 28 dena na 29 trebashe da dobijam mi docni vekje 3 dena skoro 4 pracev sabjle test sure chek so utrinska ne pokaza nisto Mislenje i koj e podobar od sure chek pobrzo rezultati sto dava