Kaj mene seuste nema nisto. 7 dena docnenje. Napraviv i tret test.. sure check na 5tiot den.. trite negativni. Dole imam ogromni bolki ovie 3 dena, utre treba da odam na ginekolog, vo misla sum..
Pravev test sabajle ne e so prva mokraca i negativen 6 den docnenje ...jas vekje neznam sto da mislam dali da pravam od krv ili da odam na ginekolog neznam sto vekje ve molam za help
Оди на гинеколог мислам џабе и преку крв ако правиш не си бремена. Да беше ќе покажеше тестот со 6 дена доцнење.. освен ако е со истечен рок не направен добро а и не ти го знаеме циклусот. Ти најдобро си го знаеш телото...
Sekogasu mi trae 28 dena a menst 6 7 8 zavisi posledno imaav na 1 pril i toa 3 dena samo sto ne e tipocno i od togash nemam
Zdravo devojki Menstruacijata sekoj mesec mi doagja 3,4 dena porano . Koga treba da mi dojde edna nedela,dve me bolat mnogu gradite i nekogas stomakot no sega ne cuvstvuvam nisto . Minatiot mesec imav na 7mi a uste nemam simptomi . Imavme nezastiteni odnosi ,no ne napravi nisto vnatre . No na kraj posle odnosot mi tecese krv sto se ima sluceno povekje pati. Se plasam mnogu dali ke mi dojdi i dali ima sansi da sum bremena . Ve molam za odgovor !!
Почекај уште некое време и ако не ти дојде направи си тест. Тоа не направи ништо внатре а сте биле без заштита не ветува многу. Односно постои веројатност и така да останеш трудна и да не направи ништо внатре. Имаше мислам тема за ова содветна оваа е само за менструација.
Можеш уште еден тест да направиш ако се сомневаш дека е погрешен не мораш да чекаш до сабајле во било кое време од денот направи го
Не можи ако не свршил во тебе да си бремена. Мора свршување внатре за да има можност за бременост. Единствено, маали се шансите да терате втора/трета партија без заштита, а тој откако претходно свршил, не се измил или не уринирал. Можно е да останала сперма од минатата партија и таа е да е доволна за да оплоди. Почекај да ти задоцни, па направи си тест иако скоро сигурно нема бременост. И не се потпирај на симптомите, не секогаш се појавуваат истите и не секогаш се појавуваат воопшто. Многу пати ми се случило да не чувствувам ништо, па да ми дојди кога требало.
Imavme pred toa so zastita ednas i svrsi na mene , ubavo se iscisti i se izbrisa so vlazno maramce . Posle seksot bez kondom povtorno svrsi na mene
Зошто кога веќе сакате без заштита, не ја терате првата партија така кога нема ништо? Си комплицирате за џабе само. Чим се исчистил убаво, нема шанса да си останала бремена без свршување внатре.
Ne praktikuvam bez zastita ,retko . Vtorata bese bez zastita zatoa sto sfativme deka nema vekje.. Dali da napravam test
Jas gledam bleda linija mislam deka e rana bremenost..za nekoj den pobtori go ako e posakuvana neka e so srekja i so lesno
Немам ни јас секогаш симптоми, па добивам менструација секој месец. Ако не свршил во тебе и ако убаво се избришал после првиот пат, не си бремена. Не оди тоа така лесно.