Девојки здраво. Незнам дали е за тука соодветно прашањево, но доколку знаете ве молам одговорете ми. Чувствувам константна болка во јајниците, а поинтензивна ми е кога ќе имам некоја активност. Овулацијата ми е помината пред 5 дена, па незнам сега на шо би ја препишала оваа болка.
Да. Ама мене така ме болеа секогаш пред да добијам па не го поврзав со бременост. Од кога добив позитивен тест не престанаа да ме болат до 13 недела
Ќе ти покаже од поосетливите тестови. Ова ако не ти се чека де И ако ти е редовен циклусот би требало да покаже еден ден пред добивање. Ајде, биди меѓу првите кај кои карантинот 'завршил' убава работа
Зависи јас купив од најскапиот тест и тие што покажуваат 10 дена по ризичен однос ми покажа негативен..штом ми закасни 1 ден напрајв sure check и ми покажа втора убава линија.. кажувам да не се разочараш а може си бремена
Знам, знам дека Не секогаш покажуваат тестовите преку урина. Ама на еден ден пред добивање може да покажат. Онака и реков на @buba4e89 да си направи тест. "Не знаев" дека работи на случајот бебе. Се изненадив. Пријатно, нормално
И јас би напрајла пак да сум на нејзино место не сум трпелива. Само ако е негативен да го земе со резерва би било најдобро
Една и пол година безуспешни обиди. Ми доцни циклусот два дена. Денес правев тест, но не сум сигурна. Има бледа втора цртка или гледам тоа што сакам да видам