Види вака. Никој тука со сигурност не може да ти каже дали он го извадил на време, не бевме да гледаме па да ти кажеме. Ти ако осеќаш дека нешто не е во ред земи го апчето. Апчето кај секој делува различно, кај некој нема последици, кај некој има. Или оди на гинеколог, објасни што и како било и ќе те посоветува.
мислам дека ќе земам апче, за секој случај, и да ми биди поука за друг пат... само ме интересира да не има понатаму некаква врска со плодноста или такви раб??
Па нема поврзаност со плодноста колку што се знае И не му дозволувај да те уценува, не можеш секој пат да имаш стресови. Продолжете со кондом, па понатаму кога ќе стелнеш целосна доверба може да продолжите со прекинат однос.
овака, со дечкоми имав незаштитен однос последниот ден од менструацијата, тој тврди дека му се испуштило внатре.. Јас колку што знам шансите да бидам трудна се 1% ама еве да ве прашам вас за мислење?
Иако шансите се минимални, плодните денови е доста тешко точно да се предвидат. Постојат жени што забременеале било кој ден од менструацијата.
ич не се секирај не си трудна знам тоа од искуство пошто секогаш последниот ден свршувам внатре затоа седи раат
tuka na zapad upotreba na kontracepciski tableti e nesto najnormalno kako i pienje voda,taka se stitat 99% od parovite (normalno ako znaes deka partnerot e zdrav i deka nema odnosi so drugi devojki). Kako sto kazav,jas ostanav od predsemena tecnost bremena,ama nie ne ni probuvavme da se stitime ,bidejki sme vo brak i sakavme dete.I neznam zasto vikate deka treba da e baksuz za taka da ostane bremena,bebe e blagoslov,znaci nesto ubavo, a ne nekoja katastrofa.I ima nesto sto se vika planiranje na familija,taka da vo idnina treba da razmislis dali ke go ostavis toa na slucajnosta ili ke prezemes nesto za da se stitis
Секако дека може да си забременила јас забременив 1 или 2 дена по менструацијата и сега влегувам во 7-ма недела така да никогаш не се знае, а пробував да забременам на плодните денови но ништо, а ете сум забременила во неплодни денови но за мене биле полодни, така да ако нешто се сомневаш појди на лекар преку крв ќе ти кажат дали си бремена или не.
Пак е можно да останеш бремена, затоа оди во аптека што побрзо и земи Норлево, (нормално ако не сакаш да останеш бремена) околу 500 ден. се, и треба да ги земеш најкасно 72 часа после односот. Колку порано толку подобро, затоа не чекај.
ve molam za pomos !! so deckomi imavme nezastiten odnos no toj svrsi nadvor. od nekna pocnav da osekam bolka u gradite so e malce rano zs minatiot mesec imav na 21 a obicno gradite me bolat edna nedela pred toa. isto taka i belo pranje imav i toa porano.. no sinoka za vreme na seksot pocnav da custvuvam bolka u jajnicite i posle seksot me bolea no procitav deka toa moze da e den pred ovulacija... ve molam kazete vase mislenje?? [mod-kirilica:3iq5joo4][/mod-kirilica:3iq5joo4]
Не мора да значи ништо сум имала сличен слуцчј ми се вртеше имав главоболки чуствував насабајле мачнини во стомакот.по односот имав болки и како гадење.Тој месец не ми дојде менструација дури другиот.Не се плаши не е ништо.Имас пиено било какво апче овој месец?
немам ништо посебно пиенио само некои витамини и апцинња со ги пијам редовно за алергија ... инаку фала многу
Јас мислам дека вакви теми не се за тука. Како можеме ние да знаеме дали си бремена според тоа што си го напишала. Можеби ти е од стрес или такви слични причини. Ако се сомневаш нешто купи си тест или уште подобро оди на гинеколог. Од вакви работи се уништи страницата Glamstik. Фали да се зачленат дечиња и да пишуваат „ми касни, дали е можно да сум бремена, а сум немала секс“. Тоа е апсолутна глупост. Вакви сајтови не се за зафрканција.
Се согласувам со Фалкон, како можеме ние тука да знаеме дали некоја феминка е бремена или не, не сме видовити, а и тоа со симптомите е индивидуална ствар, така да и мене некако ми е тапа да коментирам на оваа тема. Најдобро кога ќе почуствувате дека МОЖЕБИ сте во блажена состојба, КУПЕТЕ СИ ТЕСТ ЗА БРЕМЕНОСТ најточно ќе ви каже
ми касни веќе трет ден вчера направив тес но не со утриснска мокрача излезе негативен а и со дечко ми секогаш со кондом имавне ама си реков од кај се знај можи се згресило но и тесто излезе негативен што мислите дали можи да сум бремена или пак од жешково ми касни а и плус физички овај месец ми беше мн напорен
Не можеш да останеш бремена,ако имаш секс со кондом,единствено,ако кондомот не се скинал додека дечко ти свршувал во тебе. А за тестот, по правило треба да се направи на прва мокраќа,ама штом е негативен не се секирај. П.С. И мене тестот ми покажа негативно,а бев трудна. Ама во твојот случај-нема место за паника!!! Гинеколозите толерираат доцнење до 10 дена, кај оние што имаат редовни циклуси.
ме плаши тоа што немам симптоми за мензис си викам да не не ја измил раката па да му останало сперма на рака ко се мијал милијони филмови си прам ке полудам
^^ Нема шанси да забремениш така, ако не си ја измил раката. Сперматозоидите умираат кога ќе дојдат во контакт со воздухот.