Јас ќе поднесам една иницијатива тие што се нови членови да не смеат да пишуваат на темата секс и бременост ако пред тоа не се барем 5 месеци на форумов активни или присутни. Доаѓаат прашуваат на оваа тема и си одат. Тоа не е поентата на форумот воопшто.
Па како може да се прашуваат некои тотални глупосто, дури и смешни, абсурдни, што за момент се прашувам тоа некој мајтап ли си тера овде со жениве, како некоја група од типот на Женски домакински муабети на фејсбук .....Колку и да се мали некои членови си има гугл да си изгуглаат, пред да прашуват некои тотално смешни, глупи прашања...Сепак тука повеќето сакаме искуство за некој проблем. Ги визирам само оние кои еве според прашањата неможам да преценам дали се по 13, 14 години, или си терат сеир овде...
Zdravo. Posleden pat odnosi imav na 12.05 se razbira so zastita i pritoa svrsi nadvor , no tie denovi mi bea plodni, na 23.05 imav oskudno krvarenje koe beshe samo togash,a potoa 3 4 dena bolki vo jajnik, Ciklusot mi docnese se do 6.06 no jas imam samo mal rozenikav do kafen sekret..Vase mislenje , dali ima shansi da e bremenost ?
da svesna sum za toa, no mene me buni toa so imav malo krvarenje na 23ti , mozno li e da e ovulacija.. porano sum nemala takvi ovulacii
Имала ли некоја покачена тт како симптом на бременост и до колку најмногу се качуваше? Дали пиевте парацетамол и колку време ви траеше, дали би можело да се смета за нормален симптом или не е вообичаено?
Јас имав цела бременост 37 со 1 максимум 2.Тоа е нормален процес и симптом за бременост. Не треба да се пие парацетамол.Секако не е тт.