Уште не ми е јасно како некој може да помисли дека е трудна, а имала заштитен однос и покрај заштитен, дечкото свршил на двор? Без лутиш ама не си Богородица. Во време на интернет, на напредно размислување и отворен однос со родител (мајка),другарки.. кога ќе видам вакви прашања сум во чудо. Предпостсвувам си мала, брзате со односи, а не сте спремни за никаков ризик, не сте ни свесни како, кога може да се забремени, поправо воопшто не размислувате за иднината. Ако не си мала онда без коментар сум. Извини што сум толку директна ама со читање на други членки со слични вакви прашања морав да ти напишам.
Zdravo nova sum na forumot no cesto ve citam . Znaci vaka menstruacija mi kasni veke 9 dena pravev test za bremenost negativno pokaza dali da go povtoram testot pak? Mozno li e negativno lazno da pokaze?
После 9 дена треба да покаже ако си трудна.Лажно негативен можно е да биде.Ако веќе не си имала ризичен однос поради кои се сомневаш дека си трудна , најдобро е да идеш на гинеколог да не има некој друг проблем
Можно е, ама со 9 дена каснење ќе покажеше, ептен ретко на толку каснење да не покаже. Веројатно од друго ти касни
Testot ti e validen stom ja imas kontrolnata linija, nemas potreba uste od eden test, moe mislenje. Sepak mozes da ides na ginekolog za da vidis sto e pricinata za docnenjeto.
Вчера ве читав и ме фати паника како другиот ден се појавува и друга линија вчера цел ден беше како што ви пратив слика сега гледајте дали има или е тоа жолто од мокрачата
Dali ako testot od stoi poveke vreme e validen? Pravev test, pocekav prvite 5 min nemase vtora linija, posle 1h koga vidov imase bleda vtora ama se poznavashe. Pravev be safe, pisuvase na upatstvoto rezultati prvite 3 do 5 min.
И јас си направив филм неќна пример ако го фрлиш тестот како после 1 саат во кантата сигнал да не ти пуште дека има втора линија