Господе Боже. Прво девојко кога ќе си вистина трудна 21 недела ќе осетиш тропкање во мешето. Второ, дај жити се оди дружи се како што ти прилега на возраста,додека не порасниш доволно, секс не. Некогаш кога ве читам, имам чувство дека се заебавате со нас или имаш 11 години, друго објаснување немам.
Ne si bremena Pred da imash seks nareden pat, educiraj se kako se zabremenuva, kontracepcija, spb i sl
Здраво феминки.Ме мачи нешто и сакам да споделам со вас а можеби и некој ке ме утеши оти стварно веке незнам што да мислам.На 11 Мај имав заштитен однос,а на 20ти добив менструација точно на датумот на кој требаше да добијам,но премногу имав болки дури и повраќав,после тоа немав никакви односи и очекував менструацијата да ми стигне исто на 20ти и овој месец ,но еве уште ја нема ми касни веќе 9 дена, се плашам од бременост иако го вртам филмот и за такво нешто нема никаква шанса ама што ее со менструацијата Имам малце болни гради на палпација и грчеви во долниот дел од стомакот.
Во март месец пиев таблета за ден потоа и тога ми каснеше цел месец ајде тоа беше од таблетата си викам дане се некои последици од неа сега ова ,иначе од тога до сега два пати добив и тоа со многу болки последен пат дури и повраќав кога добив,бев на гинеколог во систина пред два месеци откако ја пиев таблетата,ништо посебно не ми кажа само кажа дека е се во ред.
Па пошто имав заштитен однос плус после тоа добив менст аа после таа менструација немав никаков однос, и ја очекував наредната менструација за овој месец , ама доцни и мислев дане ми доцни од стрес или од тоа што сум на диета ,али ипак се плашам од некаква бременост па задутре ке земам и ке проверам
И со кондом може да пукне и да биде whoala бременост! Направи тест, ако не на гинеколог да видиш од што ти се изреметило се.