Мене прошли месец на 36 дена ми дојде, сеа 31ви ден ми е со симптоми па нема пробиено. Порано секогаш скоро на 30ти ден добивав, сеа цела ми се поремети. @milaa-sk не си единствена, сите паничиме. Ама нема потреба, нема опасност.
Мене ми е исто горе-долу редовна, на 29-30 дена обично. Сега нешто еве се поремети.. Има/нема потреба, дури не видам црвено, нема рает да спијам
Според мене е негативен. Доколку се уште ти доцни циклусот најдобро да посетиш гинеколог. Се случува некој месец од стрес или некои други причини да доцни, но за се најдобро ќе ти каже гинеколог.
Незнам планирам да идам до систина да направам и преку крв за 100% па ако испадне негативен пак да закажам преглед
Update: Вчера правав нов тест, пак негативен. Денес конечно добив, ми дојде душата. Следен пат никако без заштита за да се избегнат вакви паники. Поздрав до сите, фала ви на поддршката девојки!
Женски ми треба повторно вашата помош.Минатиот месец почнав да го пијам лекот со рен и вино,од 30 април почнав да пијам фолна. На 21 јуни имавме односи,а на 23 ми беше овулација.Требаше вчера да добијам,еве втор ден ми касни...ме болат градите и имам грчеви во стомакот како за добивање...направив 2 теста еден со прва мокрача вториот преку ден онака за секој случај,но двата се негативни...Помагајте,ваше миалење?! Можно ли е да сум трудна?! Ама зошто не би покажувале тестовите кога денеска е 15ти ден од овулација...незнам дали да се радувам или не...некако очајна сум ❤