Па секако дека може, херпес е сексуално пренослива инфекција. Оди на гинеколог да ти дадат соодветна терапија и користи заштита.
Се е ок со нас двајца. Ова е веќе 7ми месец како пробуваме. Се трудам да не мислам ама еве уште ми нема дојдено .. Останува надежта.
Ти пуштам среќа, кај нас бидна после 9 месеци. После 6м обиди јас испитав хормони а мм спремограм. Пратење плодни денови, секој месец каснење, ајде тест,нема ништо. Таман реков после оваа менструација хсг да направам, јас останав бремена. Точно дека бев преокупирана со друго,на работа пуштија оглас,па беше неизвесно дали ќе останам јас или ќе влезе друга. Така да , се е во психата
Zdravo na site. Mi treba vase mislenje. Posleden mens.ciklus imav na 21 juni, a na 28 juni imavme "obid" za bebe po prv pat. Sega slednata mens. treba da ja dobijam na 19 juli, no nemozam da docekam dali e vo red sega da napravam test za bremenost ili da pocekam? Inaku od simptomi imam samo bolni, oteceni gradi so istaknati veni i toa od pred edna nedela
Сте имале односи во “неплодни” денови. Ете и по некоја случајност порано да ти биле плодните, што е реткост, од односот поминале повеќе од 14 дена, така да ако сакаш можеш да направиш тест. Друг пат ако имате услови, почесто односи за да го погодите денот. Од еден однос, па и одма после завршување на менструација, шансите да се забремени се доста мали. Се надевам дека ќе бидете еден од ретките примери.
Женски, правев тест bhcg вредноста испадна 1461,2, од лабараторија рекоа дека е позитивен. Докторкава и е завршена смената. Што мислите за вредноста
So lesno na pocetok epten si https://www.verywellfamily.com/what...eks: 18 - 7,340 mIU,: 25,700 - 288,000 mIU/ml. Eve tuka da si proveris koja nedela si po vrednosta
Женски, ви благодарам многу! Уште не верувам дека се работи за мене! Ви посакувам ваквите желби што побрзо да ви се исполнат!
Тест за бременост преку крв цена дали знаете отприлика и дали ми треба упат како за крвна слика од матичен?
Мила како јас да го имам напишано ова. Истото и мене ми се случуваше. Кај нас се случи после 10 месеци. Секој месец пратење денови, овулации, каснење, порано доаѓање, стресови секој месец. Јас испитував тироидна ,крв, шеќер а сопругот спермограм. Наредно што ќе го направев беше хсг дури сакав да закажам но баш тогаш останав бремена. @RumShtangla затоа биди смирена, опуштена и без стресови, верувај психата многу влијае. Ти посакувам што поскоро да ги видиш двете цртички. И ако нема ништо овој месец не се растажувај, верувај ќе дојде ден кој ќе те направи најсреќна особа на овој свет.