Убаво си знаев до пред 2 месеци не прави ништо ќ. Мирна ти глава и плус невина. Сега страв нема до каде ме убива.
Не може никој да знае, секако дека има шанси, може од пресемена да се забремени, ама многу се мали шансите. Чим рекол дека не свршил вероватно не свршил, ама штом прашуваш по форум значи и дека не му веруваш баш..
Затоа што осетив нешто топло , ама не сврши знам зошто ако свршеше ќе му паднеше и ќе требаше повторно да му го станам за да продолжиме а не се деси тоа туку си продолживме нормално само со друг кондом
Јас мислам да не паничиш, имаш време до 28ми, опушти се, ако е за паничење, ако не ти дојде циклус на 28ми тогаш ќе видиш што и како се случува..
Фала ви многу... ќе почекам, а немам секогаш редовна менструација и тоа ме плаши ама треба на 28 да ми дојде според пресметките
Отприлика до кај 150 ден колку што се сеќавам, јас друг купувам, ама овој мислам таа цена беше горе доле.
Здраво Вчера имав незаштитен однос со дечко ми неколку пати и не сврши во мене, ама утрово имав малку кафеава течност па се загрижив. Ќе може ли некоја да ми каже од што би можело да е? Фала ви ❤️❤️