Ти благодарам, те прочитав дека си во исчекување, дај боже да се израдуваш со 2 црти за некој ден Ти благодарам, со лесно и тебе
Здраво пак ☺ На 24 месецов требаше да добијам,но поминаа 3 дена сеуште немам ништо. Правев тест на 24 ти и излезе негативен. Чувствувам болки во јајници . Уште колку време треба да почекам за да правам тест со крвна слика?
Веќе ќе покаже на тест од крв ако дај Боже е позитивно. Но сега ќе покаже и на домашен тест.. Можеш да си направиш пак домашен, па утре и од крв. Пуштам среќа
I bleda crtka znaci bremenost, cestitki! Povtori go za nekolku dena za da se osiguras ili pojdi kaj ginekolog
Мислам сепак да направиш тест доколку очекуваш да не добиеш. Малку крв не е необично во рана бременост. И на домашен тест ќњ покаже ако е позитивно
Здраво,јас пак со прашање. Вчера ми беше 5 ден од менструација и ми заврши,но синоќа после незаштитни односи на долната облека видов крв и она баш си протече малку.Ставив улошка сега кога се разбудив имаше само капка крв.И не знам што да правам..Инаку прв пат ова ми се случува..
Мислам дека пошто ти бил циклусот на краји си имала однос во каналот крвта сеуште не е повлечена заради тоа си имала као крварење пак. Ништо не е.. Е за понатаму ти знаеш како завршил односот. Ке си ја следиш наредната менструација
Чудно ми беше што цел ден не ми се појави крварење,а синоќа се испаничив малку зошто никогаш до сега не ми се случило тоа,а и не е прв пат што свршува у мене.. Сепак фала ти