Денес инфо со една бледа линија ,побледа здравје. Да не се радувам пред време ќе повторам тест за неколку дена па ќе ви пишам опет. Симтоми никакви
Добро утро девојки, јас неможам да им поверувам на моиве очи, валиден е тестов така? Ќе правам пак утре сабајле и се додека не отидам на лекар уште нема да верувам. Инаку на кратко, ми доцни 50 дена скоро но имам пцос и никогаш не сум добивала редовно и многу подолги циклуси сул имала. Плус месецов бев со кломифен и следевме на ехо со гинекологот и не бидна ништо, поради тоа некако уште не ми е верно. Инаку имам симптоми , гадење и лошење ама се мислев дека ми се од метформинот што го пиев. И јас сеуште неможам да си поверувам.
@fana @minne992 Фала ви најмногу девојки, ама јас уште неможам да се соземам, преубаво изненадување за мене со оглед на мојава ситуација. Ви посакувам на сите вака брзо и лесно да си дојдат до посакуваната цел. Ама пак додека не ми потврди доктор нема да сум мирна. Инаку каде можам да проверам сега бета и преку крв на приватно секако викенд дека е?
Дали ви се има случено за време на секс да не му се дига на дечкото? Може ли да е до мислите, измореност нешто или не? Што да земе за ерекција? Фала ви
Леле што убави цртки, честитки.Како што е Господ никој не е, секогаш е така кога најмалку очекуваш тогаш се случува. Со лесно
Синлаб, авицена, биотек и приватниве клиники. Според интензитетот на линијата ова е висока бета, можеби веќе и на ехо може да се види. Честитки и со лесно Како жити се не направи тест порано на толку доцнење? Што ти кажа доктор кога следевте фоликули?