Zdravo .na sine na forumot jas sum.nova so zadovosvo edvaj cekav da.vi se.pridrusam i jas da ja kasam.mojaata maka.so vas vaka sea.so.mas.mi 16 ke.punime 1.mesec ot kako.sme vo brak imav poseden ciklus na 1 juli mi zavrsija 7 samo.7 dena normalno taka.mi doaga ot kako.mi zavrsi ciklusot imavme nezatiten odnos edna nedela.pomina ot.kako.imav odnosot imam simtomi za brmenost edna nedela.mise povraka bolki vo gradite.vo dolniot del na stomakot naudos na stomak mestoracijata mi kasni 3 dena posle 3tiot 4 avgys imav mestoracija dva dena .rozeva boja 3den veke kafeav icedok znaci samo 3 dena.imav ne bese kako obicna mestoracija pak.istite simtomi gi imam napraviv.test koj bese negativen i mislev nese raboti za bremenos bidejki bese negativen 4 den po.zavrsuvajneto isto.imav nezastiten odnos bidejki sakame bebce i rabotime.za bebe aama.simtomite.hi imam.uste e.mosno.da sum.ostanala.trudna a premnogu rano za test da pokase ve molam.ako.mose da mi odg fala.vi mnogu i milo.mie sto.se zapoznavame ❤
Почекај некој ден и направи преку крв, се е можно, само пишувај кирилица и поразбирливо, зошто се намачив , а верувам и другите , да те прочитам и разберам.
Извини да преку телефон бев нај добро е преку крв да и јас тоа мослив ке го пофторам преку крв и ке имам тосен резултат фала ти многу ❤
Здраво, сакав да прашам нешто во врска со ова.. - вака значи ја со дечко ми имавме повеќе односи, па дури и заедно поминувавме вечер, спиевме, имавме односи и.т.н... последниот пат ми сврши внатре ненамерно после тоа осетив дека тоа се случи го прашав ми рече дека свршил внатре, брзо реагирал откако го извади уште свршил но свршил и внатре тоа се случи пред 2 недели после тоа пред неколку дена имав менстурација дали постои шанси да сум бремена имам 20год.. исто така откако свршил после 30мин. или 1сат. пофторно имавме однос дали постојат шанси да сум бремена? - Прочитав по некои страници дека постои личноста да е бремена иако имала менстурација... Ве молам дајте ми некој одговор...
Секогаш при незаштитен однос и свршување внатре постои можност за бременост. Да добро си прочитала има случаеви иако се ретки, бременост настанала а тие најчесто до 3 месец добиваат менструаци а некои и до 5-6 месец, така да направи си тест за да немислиш и да се оптоваруваш со читање на се и сешто.
И се нарекува цветна бременост. Но ако си имала нормална менструација не постои можност за бременост.
Здраво, да го имав скоро истиот случај постојат шанси да си бремена затоа што кога веќе он испуштил течност внатре веќе тоа се проширува таму каде што треба, уште по лошо е тоа што сте имале пофторно однос после кратко време.. Го имав скоро истиот случај после 3-4 недели дознав дека сум бремена направив и тест за бременост ми покажа негатив такада немој и многу да веруваш во тоа поминаа 2 недели како што викаш остај нека помине уште малку време па самата ќе осеќаш промени во тебе, доколку се сакате нема никаков проблем во тоа. Еве го мојот веќе има скоро 2год. и сме среќни со него. Поздрав
Здраво, нова сум и сакам нешто да ве прашам иако темава не е за тука али сакам да прашам дали му се има десено на некој скоро месец дена да ги болат градите?
Здраво сакам и овде да прашам.последен циклус имав на 8јули . После тоа имав односи со мм ама еве ми касни .требаше на 7 авг да добијам.правев тест првиот излезе со втора мн бледа црта на почетокот само се познаваше а после правев пак негативни излегоа.дали се случило слично ваква на некоја од вас?
Zdravo imene mise slucilo.vakvo nesto mi kasnese 3 dena ot.kako.napraviv test izleze negativno posle.toa sum.dobila.samo.traese 3 dena i nebese kako.obicen ciklus.kafeav icedok posle toa.go poftoriv testot bese.edna temna edna crvena nese preloznavase mnogu temna a sintomite.gi imam.yste naduoss vo stomak.ke.mipukne osegam sea 20 sum na eho zakasiv pa. Ke vidam.naj ybavo ot krv da si zemes taka da ke.znaes dali se raboti za bremnost isto.mene mi gi kasa ginogologlt koga muse javiv mikasa deka.mosno e za.rana bremnoost naj dobro da zakaseme na Eho da se vide dali ima bebce moj sovet naj dobro da si sakasis i ti i se nadevam so bozija vojla.i.kaj tebe ke ima bebce ❤❤
Сакав и тоа ама сега идам само прва смена а и матичната ми се враќа во среда прво да идев кај неа па после дај боже да ме израдува.