Ако постои рана бременост само преку крв ќе дознаеш, на ехо се гледа тек во 7 недела од бременоста. Ако си во можност во синлаб на приватно ти е 700 денари, ако не ти се чека да се врати матичната.
Веќе го направив тестот уште следниот ден од кога пишав тука и ми испадна позитивен и тоа го правев касно но сепак две црвени линии кои убаво се гледаат и така почнав да си плачам ем од среќа ем од страв . Имам уште едно бебе од 14 месеци а ова второво си дојде непланирано незнам како ке биде со две малечки само господ сите да ги чува и да се здрави и живи. Си закажав на гинеколог па едвај чекам да го видам
Здраво, нова сум во форумов и често ве читам. Со дечко ми 4 месеци пробуваме за бебе ама неуспешно. Овој месец откако ми помина овулација секој ден осеќам пецкање во јајниците и болки во градите. Уште 6 дена треба да недобијам (дај боже) и денес од нестрпливост направив тест и ништо. И плус пред некој ден имав две три точки кафеаво на секојдневната. Има некои шанси или залудно се надевам?
Многу е рано 6 дена пред добивање. Јас на 3/4 дена пред да треба да добинам правев тест излезе ептен бледа втора црта едвај се гледаше. Стрпи се уште некој ден па повтори го, или директно преку крв. И за преку крв сега мислам дека е прерано. Почекај некој ден.
Овој месец прв пат толку многу да ме пецкаат јајниците , ептен чудно дури страв ме фаќа од некоја болест
Добра ви вечер девојки ❤️ Епа вака, синоќа имав сексуален однос со кондом, се се одвиваше најдобро, сврши надвор од мене и топ беше.. и денеска еве имам крв.. менструација треба да добијам на 24.. Дали може да крварам од односот бидејќи и малку ме болеше, или имам добиено 8 дена порано ? Ви благодарам, уште се замарам за ризичниот однос што го имав пред 1 месец и затоа да се радувам треба чим добив така ?
Добра вечер??? Девојче не го пишуваш истото повеќе пати, а и ми се чини како да имаш и друг профил и од двата истото го пишуваш или грешка сум??
Zdravo jas imav na 22.07 menzis koj trase normalno 5 den . na 06.08 i 07.08 mi bea najplodni i imav nezastiten sex.( Sakam bebe ) E sega na 14.08 i 15.08 imav kafeavi tocki i veke nistooo? Da napomenam imam bebe 5 meseci i dojam full . Dali e implantacisko krvarenje
Ти веке нели требаш да добиеш циклус за 08 месец? Ти касни или само што не ти дошло? Напрај си тест.. Дај Боже да си имаш среќа да си видиш 2 цртки
Ne mi kasni na 22.08 treba da mi dojde za Test e rano neli posle 1den ke pocekam .Fala na odgovor Daj boze sekoj koj saka da si gi vide ||
Уште 4 дена треба да не добијам, градиве ми пукаат и температура 37.3, а плус не е направен со прва мокрача ама се мислам дека има