Аха.. Ок.. Значи пак на 22..мислев ти се поместува ден два или повеќе напред назад. Епа уште некој ден најубаво почекај да видиш да ли ќе ти задоцни. А можеш и на ден на очекуван циклус да направиш тест со утринска мокраќа. Среќно
Многу е рано најдобро би било, да го направиш на датумот кога треба да добиеш, или да почекаш да ти доцни.
И јас гледам ептеен бледа ама како и да е, мислам дека ја има Бај д веј, кој е овој тест? Онака ме интересира
Денес ми е ден за добивање. Вчера направив тест излезе негативен. Дали рано сум го направила тестот па затоа е негативен? И беше од оние од евтините од 30 ден.
Можно е да е рано , почекај да ти задоцни неколку дена па прави тест , кај мене на 5 тиот ден доцнење покажа позитивен со многууу бледа линија
Зависи кога ти била овулацијата, јас имам доцна овулација и покажа многу бледа линија после 4,5 дена доцнење на менструација
И мене денес ми е ден за добивање дај боже да не добијам.Инаку до вчера имав болки во јајниците и тоа 4 дена умирав од болки.Денеска ниту грчеви во стомакот,ниту некоја болка,а расположението ми е супер.Инаку вака ден за добивање бев исто како 4 годишни времиња.Се мислам за тест ама ќе почекам до утре,задутре.Дај боже да биде || тестот
Денес ми е ден за добивање. Вчера правев тест беше негативен, денес повторно правев пак негативен. Најверојатно не сум бремена