Да честитки и сега мој совет трк на консултација со матичниот гинеколог можиш по телефон можиш и лично да ти даде прогестеронска терапија ради кафеното и мирувај позз
Благодарам многу Инаку денес ќе побарам гинеколог кој има слободни места да ми ја води бременоста бидејќи се преселивме во Германија пред 6 мес. па немам матичен овде. Благодарам за советот.
Нема на шо душо со лесно да ти е само незнам во Германија како раб гинек. и дали даваат прогестерон терапија ама јас мислам то најпрво да го земиш јас на поч прокрварив и само прогестеронот ме спаси и др совет затоа што на ехо можи да ти е рано да се види најубаво и преку крв да провериш позз
Твојата е побледа од мојата, би требало за неколку дена да е појака. На мојот тест во упатството пишуваше ако е бледа цртата да се повтвори за 48 часа, плус еве тука искусните ни кажуваат дека битно е да ја има цртата, иако е бледа. Па со лесно нека ни е
Фалаа ви многу.Сите што очекувате дај боже да си ги видите || цртки.Јас тестот од рака не го пуштам жар станаа цртичките после 5 минути
Ви благодарам многу на сите за одговорите, ме направивте најсреќна денес. Ви посакувам на сите што очекувате што поскоро да видите две црти . А на останатите бремени им честитам и со лесно да си поминеме со бременоста