здраво дали може да ми кажете ваше мислење циклус имав во јули на почетокот требаше да добијам на 8август.со мм ми имавме односи свшуваше во мене .еден тест правев вторта црта не беше изразена туку на почетокот мала точка .следните беа негативни ? утре сум на гинеколог ..што мислите вие ?сум или не сум бремена?
Девојки правев бета хцг искочи позитивен ќе правам уште еден во понеделник да видиме дали ќе расте хцг сега ми беше 24.95 .. ама пресреќна сум .. ваква радост не се опишува
Честитки јас со бета 21 имав првата бременост родив и здраво синче веќе е 20месеци.Зошто да правиш нова бета,јас не правев почекај 2-3 недели и оди на преглед.До тогаш пиј фолна ама за се консултирај се со гин. Со лесно
Според резултатот бил слабо позитивен да правам уште еден да видиме дали ќе се качи бетата да не биде биохемиска бременост.бев кај матичната ми даде упат дека вагинално не се виде ништо.
Не вика дека ти е , тмн си праша членката . Кога имаше последно менструација , или на колку дена обично добиваш . Пример аки добиваш на 28дена бетава ти е на 25 дена направена и е вака , или касна овулација итн , така отприлика мислеше членката при прашањето
Извини не сме се разбрале циклусот ми доаѓа секогаш различно 30 до 31 ден .. од секогаш сум имала нередовен а и со првото се чудам како сум останала ..