4 дена ми доцни, ама ме чуди што имам бело прање последниве два дена? Првиот ден направив тест беше негативен, утре ќе направам уште еден.
Исто и кај мене. 4 дена ми доцни, правев тест вчера и денес, втората црта испадна бледа после некои 7-8 мин.
Zdravo sakam da prasam Posledna menatruacija na 07 07 Posle imav na 28 07 rozevo ili pravev test za ovulacija bev vo ovulacija e sega nakaj 14 15 imav kafen iscedok samo vo vece pravev test so docnenje nakaj 20 negativen e a imam termin na ginekolog na 28 a sega imam nekoi cudni bolki vo stomakot j bolka vo polovinata i pocna da mi se prijaduva nekoi raboti sto gi nemam sekoj pat doma e sega sto mislate dali ima sansa da sum bremena
Jas sega napraviv test Negativen posle 2 dena docnenje neznam dali e rano ili pak ne sum bremena kupiv clearblue digital sto pokazuva kolku nedeli ima . Sto znam ako ne mi dojde posle kolku vreme da narvam pak ?
Кога ти бил последниот ризичен однос? Ако се поминати две недели од односот, тестот е точен. Ако сакаш да бидеш сигурна, направи друг викендов.
Da na 06 07 i 15 Avgust bese rizicniot odnos na 14 i 15 imav samo nekolku kafeavi tocki i nisto . Neznam moze deka dojam ne mozam pak da zabremnam ke proveram posle nedela dena ako ne mi dojde
Ако си останала бремена на 6ти или 7ми, тестот е точен. Затоа ти пишав да направиш уште еден тест викендов. Можно е на 15ти да се фатило. И да доиш може да останеш бремена.
Ако си сигурна дека на 28.07 или блиску до таа дата си имала овулација, тогаш тестот за бременост ти е точен.
Сум нова на форумот, и ме интересира едно нешто а тоа е прашањето „Дали е можно да сум бремена“? Вака добив менструација на 15.08 со трање од 6 дена, менструалниот циклус ми трае 32 дена. на 23.08 имавме незаштитен однос со дечко ми, и тој не сврши во мене, меѓутоа јас кревам малце паника во сопствената глва дали е можно да се има нешто случено од предсемената течност затоа што знам дека и во неа можат да се содржат живи сперматозоиди.