Заинтересирај се како функционира репродукцијата ако сакаш да забремениш. Сѐ имаш на интернет барем на денешно време.
Направи си повторно тест. Или преку крв најточно е... има случаи домашниот тест после 2-3 дена им покажал негативен па повториле после 7 излегол позитивен
Се обидувате за бебче? Ако се обидувате можно е да си бремена, ако не има повеќе причини за доцнење како: стрес, лекарства, промена на клима, полицистични јајници. Нормално циклусот е од 26-28 дена, кај некои може да биде до 32 дена што гинеколозите го сметаат за нормално.
Zdravo devojki denes se zacleniv bidejki svarno gledam deka ima dobri luge sto pomagat ve molam nekoj dami odg na mojot problem vaka nie so maz mi sme aktivni za bebe 1 ipol meseci ot kako se zemevme imame redoven seksualen odnos vo plodnite denovi isto taka imavme no custuvam veke eden mesec ot kkako mi pomina plodnite denovi vrtoglavuca imav dva dena posle toa mnogu me boleja jajnicite mnogu sum pospana sakam samo da spiam sekogas pret da dobiam 2dena me bolat gradite a veke cel mesec mnogu me bolat uste sea uste 2dena treba da dobiam a jas vcera vo gagite mi imalo rozev iscedok koj samo minuta traese i nisto prestaana i koga vidov prv pat mise slucyva da imam rozev. iscedok i potoa malku jajnicite me boleja ama veke 2 needeli imam tie bolki kako na dobivajne doagat i pominuvat sea sabajlevo imam malku kako belo ama mnogu malko dali se raboti za rana bremenoost ve molam mose li da se fatilo i toa mie znak i plus koga vcera mise slucuvase toa rozov prestanav da imam odnos bidejki se plaseme so maas mi da ne praime nesto loso ve molam ako nekoj zne za sto se raboti. i ako e znak za bremenost koga treba da napravam test ? i se izvinuvam za rakopisot ot telefon sum ❤️
Има цела тема имплантациско крварење, таму може да си прочиташ. Накратко тоа е дека плодот се закачил и дека е можна бременост. Почекај 2-3 дена да не добиеш и направи си тест. Со среќа!
Mnogu ti Blagodaram duso Fala ti Daj Bose imam uste 2 dena Da Ne Dobiam I daj bose ubava vest da gi vidiam 2sreknicki liniji ❤️