Имавме однос без кондом, тој сврши надвор од мене и после половина час имавме повторно. Дали има некоја шанса за бременост, дали да се напијам апче?
Знаеш какви side-effects од апче може да има? Како си ги сфаќате некои, како аналгин да пиете. Уринираше дечко ти? Пак без кондом имавте? Шансите се ептен мали, но наместо да си чукаш главата во ѕид и пиеш апчиња, зошто не користиш кондом? Па имајте и 10 пати однос... И секако, зависи и дали ти е период на овулација и колкави ти се шансите да останеш бремена.
devojkiiii jas pak vasa pomos neli pret 2dena vi pisav dema imav rozev icedok dva pati i prestana treba da dobiam 8 sea uste dva dena no denes sabajle napraviv test me natera i dobiv rezultat pozitiven edna crvena edna bleda linija se gleda deka ima dve potoa za nekoj sat odam na vc budejki mnogu me tera da mocam i kledam mestoracija crvenaa ne kako sto sekogas dobivam i plus 2dena porano dobiv sea sum na dilema testot e pozitiven a mestoracija sum dobila ve molam sto mose. bide utre ke zakasam na ginekolog vasa misla dai dago poftoram testot mose da se pravi doklku imas dobieno
@sureja123 нема шанси да е тестот лажно позитивен, честитки бремена си Утре правец гинеколог да видиш до кај си, шо си
Ве молам за некој совет. Имам и погоре пишано. Ме фаќа некоја паника. Имавме две партии секс без кондом, пауза помеѓу од 30 - 40мин. Не бев во плодни денови, но дечко ми не уринираше. Има ли некоја шанса за бременост? Ве молам.
Може и од предсемена да останеш трудна, ама шансите се минимални. Ти останува да чекаш да ти доцни за да правиш тест.
Добра вечер девојки, пред два месеци имав ризичен однос се скина кондомот но не сврши во мене,сврши по 10 мин надвор, односот беше на 18 требаше да добијам на 27/8 и добив на 28 но имав помалку од обично, траеше до 2 август и прекина а имав сосем малку.. потоа ми дојде порано односно на 17 август и имав нормална обилна менструација... дали имам можност да сум бремена бидејќи стомакот некако како дс ми се зголемил или е све од паника ? Фала ви