Јадам многу брза храна во последно и може затоа да сум подздебелена, а немам никаков симптом за бременост ниту имав... ми олесна фала ти
Дечки јас да сум имала проблем со тироидната и тсх ми е мнооогу низок 0.05. Сеа тешко да останам трудна. Повеќе не правам ни тестови ни ништо. Многу се разочарав. Пробуваме веќе 5 месеци мислам дека и ништо не бива. Имам хипертериодиза. Имал некој ваков проблем?
Кој ти рекол тоа? Има терапија за хипертиреоза и ќе се среди. Не е невозможно, главата горе не се разочарувај, ќе биде кога најмалку се надеваш.
Примам терапија ама ми вика дека тој хормон многу потешко се доведувал во ред и многу влијаел на забременување. Ме фаќа страв
Здраво, претходните 5 6 дена бев настината и уште сум и бев под стрес и сега 4 дена забележува крв на гаките ама така пообилно два дена а два помалку и баш крв како за менструација а добив на 24 август и ми траеше до 28 август а претходно имав анален однос на 21 август и после добив на 24 и после тоа откако добив на 24 не сум имала никакви односи . И сега мене ме плашат таа крвта што може да биде. Страв ми е од бременост.. Ве молам за помош просветлете ме??
Не, не сфати лошо затоа што читав многу ама многу по интернет и најлошото го пишуваше. Значи и да дошло до оплодување немало да добијам така а к анален однос нема шанси за бременост? Ме плаши оваа крвта к затоа си помислив одма на бременост. Ве молам појаснате ми убаво
Како може да си бремена од анален однос? Кој те излажал? Само од вагинален се забременува. П.С. Колку години имаш?
Насекаде по интернет пишува така и мене ми е страв мнгоу ама многу од бременост. Имам 16 за 2 месеци 17. Значи и да останало таму малце ништо?
Јас ти препорачувам да прогуглаш поубаво на интернет. Ќе дознаеш се што те интересира. Ако ти е страв од бременост, само кондоми. И не се лажи да имаш анален без кондом. Секаква инфекција ќе навлечеш. И тој твојот малку повеќе да се едуцира.
За следен пар секако со кондоми меѓутоа мене ми е страв за овој пат за бременост затоа што прочитав можело да се прокрвафи вл бременост се испопаничив. Значи бременост не може да е така?
Не е бременост. Крварењето се случува во бременост, ама тоа не е така во твојот случај. Од анален не се забременува, ниту од орален.