И пред фа добијам и откако добив не сум имала вагинален воопшто ама ногу податоци и ми де збрка се с и во овие години нешто од што највеќе се плашам е бременост и затоа
Ve molam za mislenje premnogu sum isplasenaa.. Mi docni 4 dena Na 22.06 imav odnos, na 09.07 dobiv menstruacija i na 08.08 dobiv menstruacija pravev test pred 20 dena bidejki me bolese stomak cela nedela ova e istiot test slikan pred 20 dena i sega..pisuva da se zanemarat site promeni na testot po 15min od pravenjeto, spored mene testot e negativen Ve molam za mislenje dali e mozno da sum bremena bidejki mi docni 4 dena premnogu sum pod stres
Многу ми е страв да не сум забременила од предсемена.... Кога се скина кондомот можеби малку да влегло нешто во мене, но се избришав со влажни ОДМА од како се скина кондомот... а и добив два пати досега а требаше вчера дс ми дојде ама не ми дојде ...
Секој месец пред добиено ти девојко паничиш. Или навистина не знаеш да се пазиш или многу ти е досадно. Ако не сакаш бременост, имаш гинеколог одиш на преглед и бараш таблети за заштита од бремност. Кондом се користи за заштита од инфекции и не сакана бременост. И ако си имала два пати нормална менструаци не е возможно да си бремена. Земете читајте на интернет денес има се барем/
Менструацијата ми заврши на 26-ти август, а плодна недела ми почна на 4-ти септември. Ризичен ми е сексуалниот однос на 5-ти септември... оттогаш пројдоа 7 дена ама имам болки во градите и цврсти ми се, насекое сум гладна и некогаш ми се лоши. Дали е можно да сум бремена? Нели многу рано се појавуваат знаците... И што мислете кога да направам тест за бременост? Нареден циклус ми е на 23-ти септември...
Домашен тест преку мокрача на 24 септември. Порано ако направиш може да испадне лажно негативен. Преку крв околу 20ти. Ама толку рано лошење не се појавува од бременост. Уствари тешко било каков симптом само после 1 недела.
Пред една недела со истово тролаше, сега пак. Ако ви е досадно на распуст фатете книгите и не лупајте глупости по форуми. Едуцирајте се малку, како може од анален да се забремени жити сè?
Девојче ти сигурно се зафркаваш со нас? Еднаш напишав пост за вас "помалите" нема да пишувам пак. Не сакам да бидам безобразна, ти учеше биологија во основно? барем таму имате работи што ги учите и треба да ги знаете. Јако што кажа @marija305 сигурно ви е досадно...
Dobar den na site , bi sakal vashe mislenje. So devojkami imavme nezashtiten seks no nikogash ne zavrshiv vo nea , trebashe da I dojdi na 24 Avgust pa napravivme 3 testovi (Be Safe , 2 Sure Check) na 11 I 12 Septemvri od koi testovite bea so prvata utrinska urina I izlegoa negativni no seushte nema I dojdeno deneska ke odi na ginekolog I dvajcata panicime ko ludi , ve molam za vashe mislenje.Fala
Вака имам не редовна менструација и не можам со сигурност да ја одредам овулацијата..имав менструација на 06.06 па на 06.07 па на 10.08..е овој месец еве сеуште немам добиено.. немам никакви симптоми ниту за добивање ниту за ништо. "Ризичниот однос" го мислам на 02.09..во наводници затоа што по првата партија само се избриша и продолживме.. Некое мислење
Тоа што го опишуваш не е нередовна менструација. Отстапки од 2-3 од циклус до циклус не можеш да го наречеш така, нормално си е. За 1-2 дена напрај тест, ќе ти покаже.