Па не покажува баш точни резултати, за само две недело по ризичнот однос, чекај си да ти доцни менструацијата, па тогаш направи си, се што е претходно не е сигурно, кај мене искочи негативен, а веќе бев бремена, така да, нема правила.
Здраво На 14 имав ризичен однос и тој беше единствен однос овој месец.Денес требаше да добијам циклус.Направив тест и излезе негативен.Менструација имав на 26 август..Рано е за тест ?
Редовен ти е циклусот? Ако ти е тогаш не си била во овулација, ама ако ти е била подоцна има шанси зс бременост.Почекај уште некој ден и повтори го тестот и тогаш сигурно ќе ти покаже дали си бремена или не.
Ако ризичниот однос бил на 14ти рано е да покаже тестот. Почекај уште 3-4 дена и повтори го. Да си видиш тоа што посакуваш.
Најдобро почекај да ти задоцни циклус па направи или па направи преку крв бета хцг тоа не лаже.. со лесно
Ако ти е редовен циклусот на 28 дена, значи ти касни 2 дена пошо на 23ти си требала да добиеш, ако бо август си добила на 26ти, нели на 28 дена, не денес. Ако си бремена може да не покаже, малку е рано, почекај уште некој ден, ама ако сакаш преку крв можеш да направиш доволно време е поминато.
Почекај уште 2 3 дена ако не добиеш, направи тест преку крв така би ти покажало би имало поминато барем 10 дена, затоа што преку урина најточно е после 14 дена од односот, дури и за 2 3 дена мислам дека би ти покажало и преку урина ама ако ти се брза направи си преку крв и види што како. Ти посакувам среќа. Да го видиш тоа што го сакаш
Фала Ви на одговорите.Јас сакам второ,но од друга страна се плашам да не е сеуште рано бидејќи ќерка ми има само 8 месеци.Каков и да е резултатот ќе споделам.
Здраво веќе некое време пробуваме за бебе, требаше да добијам на 19ти овој месец но веќе 8 дена ми доцни. Негативен тест, на ехо сеуште нема ништо а последни односи на 14,15,16 дали е можно подоцна да сум имала овулација, незнам која е причината а проблеми со цисти немам. Дали може ваше мислење или искуства
Секогаш има шанси овулацијата да варира. Повтори го тестот на 30ти, минимум 14 дена после последниот однос ќе имаш точен резултат. Ти посакувам две цртки!
На ехо е премногу рано да покаже дека се зачнало, а штом ти доцни големи се шансите да се фатило.. јас паметам бев на гин. кај матичната неколку дена после ризичниот однос и баш на ехо ми кажа само дека сум оволуирала пред некој ден, а веќе сум била трудна но тоа неможеше да се види и еве сега 7ми месец терам ти посакувам за неколку дена позитивен тест, почекај малку и направи повторно
isto i jas, na 18ti trebase da dobijam, eve uste nema nisto, negativen testot mi ispadna, na ginekolog bev, isto taka nema nisto, se e ok. duri pred dva tri dena mi pocnaa bolki vo gradite, taka da mislam deka kaj i da e ke dobijam za zal. inaku i ja se nadevav na kasna ovulacija, ama mislam deka testot na 6ti den od docnenje veke ke pokazese (barem taka i doktorkata mi kaza, taka da ona ja otfrli idejata za mozna bremenost) i sega cekam da dobijam
Jas denes dobiv za zal mene mi rekoa najverojatno plodot ne se zadrzal vo matkata ili ne stasal do nea i sega nishto poveke sreka sleden mesec mozebi na tebe nema da ti dojde ti posakuvam srekicka ako ne ke si cekame sleden mesec