devojki vekje 2dena me boli dolniot del na stomakot (kaj jajnicite), mi se povrakja, uriniram prilicno cesto, imam vrtoglavici, me boli glava, i na momenti imam i zgolemeno belo pranje, a sum na nedela dena pred dobivanje... obicno se pazime, ama 1-2 dena posle ovulacija se somnevam deka napravivme belja... mislenje??
Кога се случи тој однос за кој што велиш дека можеби сте направиле беља отприлика пред колку време после последната менструација или ?
pomegju dva ciklusi, tocno na sredina... a posle toa menstruacijata mi vese cudna, mnogu kratko mi traese i malce krvarev
Хм, па обично во бременост менструација е така кратка, ај провери си со еден тест за бременост најдобро ќе биде. Посакувана бременост или?
Здраво ме интересира еве веќе ми доцни еден месец требаше да добијам на 20.09 ама ништо нема направив тест за бременост негативни се а имам јаки болки кога ке добиjam такви болки што неможам на нозе да стојам имаме однос не се пазиме
Епа тогаш провери си утре рано со утринска мокрача, мислам би требало да ти покаже точно има доволно време поминато од односот. Со среќа, чекаме да ни јавиш
Да, не постои нормална менструација како претходните, меѓутоа може да се јави така мало крварење во денови кога си очекувала да добиеш, иако е ретко сепак се случува
Да, ама крварење и менструација се скрос различни. Менструација е распаѓање на неоплодена јајце клетка, а крварење е крварење крв. Менструација никогаш не се случува.
Знам тоа и сакав да го кажам, меѓутоа погрешно сум се изразила. Се извинувам. Ти благодарам на поправката
Epa mi docni posto eve sea ovoj mesec treba da dobijam na 15 a plus napraviv 3 testa i site 3 testa mi se negativni a imam mnogu jaki bolki pod pupakot malku imam bolki u kicmata ama nemam dobieno zatoa neznam vejke sto da mislam