Ама ако плодните денови ти биле неколку дена покасно, а сперма може да преживее неколку дена, за да биде точен тестот почекај барем 1 ден да ти доцни.
@Saba08 благодарам ќе направам друг во понеделник. Тоа и мене ме бунеше некако многу далеку ми е линијата затоа и прашав тука. Се надевам ќе потврдам позитивен рез во пон
Здраво на сите На 30ти септ бев на гинеколог, имаше добар фоликул, и докторот рече да работиме на случајот... Немам редовен циклус, и не можам да се ориентирам според тоа за тест...Ако дошло до бременост, кога најрано би открила? дали преку крв може порано да се забележи? фала ви
Колку мм беше фоликулот и дали осети кога имаше овулација, имаше ли некакви симптоми? Ако да речеме фоликулот прснал во периодот од кај 30ти до 1ви-2ри(што се само претпоставки), тест можеш најрано после 14 дена да направиш. Среќно!
Здраво. Да прашам ,дали болки кои се јавуваат неколку дена пред циклус ,а наликуваат на предменструални може да бидат почетни знаци на бременост? Претходно не сум имала болки во јајници пррд да добијам. Некако потајно се надевам да е бременост
Можат, јас цело време имав такви болки и мислев дека ќе добијам ама излезе дека сум бремена. Со среќа!