Можно е да е било имплантациско. Понеделник ако не добиеш испитај бета преку крв и тогаш ќе си сигурна дали е бременост. Со среќа
Девојки, значи вака сега... Имам односи веќе неколку месеци, минатиот пат имав циклус на 23 и овој месец требаше на 22 бидејќи ми доаѓа порано но денес сме 24, сум немала некој ризичен однос но секогаш ми доаѓало порано. Дали е можно нешто да биднало( првите пати без заштита пред да сврши некаде 30 секунди е надвор уринирање па после некое време со заштита). Нова сум на форумов и многу паничам ве молам за помош извинете за предолгиот текст( значи требаше да ми дојди на 23) дали е можно нешто да биднало? Фала однапред.
Од кои причини може да доцни? Сум читала од промени на време стрес нервоза, настинка бидејќи мислам дека ке настинам но имам болка во стомакот како пред да ми дојде. Голема сум паничарка
Нема потреба да паничиш. Може да доцни од причини кои што ги наведе, но може да доцни и поради инфекција и некои гинеколошки проблеми. Најдобро ти е да посетиш гинеколог
Ако си паничарка, немој да имаш односи без заштита. Секогаш има шанси да забремениш. Освен од бременост, може да ти доцни од стрес, настин, пореметување на хормонален баланс, циста и милион други причини. Затоа направи тест за бременост и ако е негативен, право на гинеколог.
Здраво имам односи без заштита но не дојде до свршување. Тој не сврши во мене. Минатиот месец менструацијата ми дојде два дена порано. Овој месец требаше да ми дојде на 24ти но се уште ми нема дојдено. Имам брунчиња на лицето и градите ме болат при допир. Да ли може да се работи зс бременост?
Нема шанси, не се секирај 100% не си трудна штом не свршил во тебе, а појава на акни и болка во гради е предвесник дека ќе добиеш
dali moze 3 dena posle odnos da krvaris malce kako neso implataciski, a posle 6dena da se dobie ciklus? Dali ima sansi za bremenost 6dena pred ciklus, a cikluso go dobiv! Imavme nezastiten odnos? pomos?
Голема сум паничарка. Во врска сме веќе 5 години но сепак не сакам да забременам. Секогаш имам редовна менструацијата никогаш ми нема доцнето. Неколку пати имавме однос без заштита но немаше свршување и незнам што да мислам
Здраво девојки јас и мојот партнер се обидуваме да останам бремена 5 месеци до сега не ми каснала менструацијата но овај месец ми касни 9 дена правев тест на 4 ден од каснењето но беше негативен од време на време ме наболува стомакот немам ништо друго симптом што мислите дали може тестот да погреши или нешто друго е во прашање ?
Може да е рано,ако покасно си останала трудна.Да направиш преку крв?Или утре уште еден тест , поминале 5/6 дена од претходниот
Ќе направам утре сабајле уште еден па потоа на гинеколог независно од резултатот само ми е страв да не се разочарам пак затоа и не правев пак тест.Ти благодарам многу
Здраво имам односи без заштита но не дојде до свршување. Тој не сврши во мене. Минатиот месец менструацијата ми дојде два дена порано. Овој месец требаше да ми дојде на 24ти но се уште ми нема дојдено. Имам брунчиња на лицето и градите ме болат при допир. Да ли може да се работи зс бременост? Мислење ваше??
vcera bese 24, najverojatno ke ti dojde cim imas bolki vo gradi i mozolcinja, ne se plasi ... Nadvor svrsil!
И на мене требаше на 22ри да ми дојди ама нема, а секогаш точно ми доага или еден ден порано или покасно. Повеќе од една година ми нема вака каснето, се нервирам Кај и да е за секој случај ќе направам тест.