I jas sum isti slucaj,posledno dobiv na 22.09,denes napraviv test izleze negativen,ne znam sto da mislam((
Можно е овај месец малце ми беше стресен мајка ми операција се праеше а јас сум паничар голем па ваљда е од стрес незнам зосто воопшто помислив на бременост.Сепак фала ти многу ❤
Девојки требаше вчера да добијам, едвај дочекав денес да направам тест. Еве што ми излезе, не знам дали јас пд преголема желба си правам филм дека може да е бледа другата линија, и дали му се има на некој случено HELP
има многуууу бледа линија , кај мене беше вака ама правев за два дена уште еден за да се осигурам ..... почекај бар два дена и направи нов
Негативен е, но штом ти доцни испитај преку крв така ќе се осигуриш дали си бремена отколку да си во неизвесност. Со среќа
Позитивен е има ептен бледа црта рамна бременост е повтори за неколку дена и ќе ти ја покаже поубаво цртичката или можеш и да си испиташ преку крв да направиш бета
Се консултирав со гинеколог т.е му ја испратив истата слика, ми пиша позитивен е тестот. Девојки фала ви за поддршката, ви посакувам на сите иста среќа ❤❤❤