Здраво. Сакам да ве прашам за мислење. вејќе 17 дена немам. правев тест ама е негативен . Ја чекам матичната во меѓувреме дали антибиотиците своето си го прават. или нов да правам
Честитки трудно си мојот беше уште поблед па сега сум 28 недела со лесно само да почекаш пошто е рано за на гинеколог можиш да си направиш само бета и така ќе знаеш која недела си позз
Здраво девојки,на 18 септември имав менст,сега на 19 октомври имав розев исцедок и сеуште ми касни...градите не ме болат само осеќам подуеност и отежнато дишење и вчера ме пресечи нешто во стомакот..правев во саботата тест и беше негативен..дали е можно да не покажи тестот,дали е рано или не? Ве молам ваше мислење
Ако е било имплантациско колку време треба да помине за да покажи на тест.. и како да рачунам за да знам колку касни..
Во исчекување сум на резултати од бета хцг, дома добив позитивен тест. Сабајле бев а ми рекоа дури поручек резултати. друг пат побрзо било...
Направив сега пред малку и само една | може требаше од сабајле со првата.. незнам дали е рано или стварно нема бременост а мене сеуште ми касни
Eve ako ti e uteha i mene uste ciklusot ne mi e dojden.. od 22 septemvri, se machi nesto. Ama cim nema do sea moze cista nekoja e...
Neznam i jas vekje sto da mislam sum imala cista pred toa no vo posledni meseci ne i osekjam koga ima me zaboluva jajnikot no sega nisto samo sto mi kasni i se osekjam zamoreno i me buca od vreme na vreme vo stomak gradite ne me bolat a predhodno pred da mi dojdi sekogas me.bolaat ...
Овде имало бааѓи што чекаат циклус, и тоа сите повеќе од мене, а јас се тешам дека можеби сум бремена ама некако повеќе си мислам дека е некоја циста. Мојата приказна е следна, ве молам за мислење, Последен циклус добив на 5.10 ми траеше до 11.10, во овој период незаштитен однос без пазење имав на 18,19, 22 и 25 октомври. Апликацијата на тел ми покажува дека требаше да добијам на 31.10., но сеуште не сум добила. Од 30. На бришење понекогаш имам кафеаво до црвена сукрвица. Стомакот ми е подуен, понекогаш чувствувам слаби менструални болки и толку, др ништо. Инаку добивам на 27-28 дена, се мислам да не е имплантациско, некое ваше искуство????